keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Raitakierteessä

Muistin tänä vuonna hyvissä ajoin, että tähän joulukuun vaihteeseen olisi hyvä tehdä parit lahjasukat valmiiksi. Viime vuonna tuli "vähän" kiire samaisen sukkapariskunnan kanssa. Toivottavasti nämä olivat eilen eli ajallaan perillä määränpäässään.


Lanka: harmaansininen Drops Fabel ja raitalankana Flotte Socke Ringel, väri 6005
Puikot: 2,0 mm KnitPro-pyöröt
Ravelryssä: Raitakierre

Malli on molemmissa sukissa sama: ylhäältä alas, yhden kerroksen raidat vuorotellen yksivärisellä ja raitalangalla, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Sinertävissä silmukkamäärä on 72, punertavissa 64.


Lanka: ruosteenpunainen Regia ja raitalankana Flotte Socke Palermo, väri 1201
Puikot: 2,0 mm KnitPro-pyöröt
Ravelryssä: Raitakierre II


Mainitsinkin jo aiemmin, että osallistuin Ravelryssä pieneen lankavaihtoon. Eilen sain loputkin langat kotiin asti ja oi että, mitä väri-ilotulitusta nämä langat ovatkaan! Monta minulle uutta lankamerkkiä ja tutuistakin uusia värejä.


Näistä keristä jo kaksi on korkattu kalenterisukkiin, koska esimerkiksi eilisen värihän oli arviolta heitettynä oranssi. Valitettavasti.


10 kommenttia:

 1. Tosi kivoja raitasukkia! Minäkin laitoin valitettavasti sitä oranssia eilen sukkiin... miten sitä lankaa kerääntyykään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en tiedä kuka sitä tänne on salakuljettanut... ja jemmannut jopa sohvan sisälle! :D

   Poista
 2. No onpahan vakavan oloinen raitasukkakierre! Onkohan tuohon lääkettä?
  Hienoja sukkia taas. :)

  VastaaPoista
 3. Pitkään kesti minunkin raitamania, mutta tuli siihen sentään ainakin katkos, kun innostuin lapasten teosta. Kauniita ovat nämäkin raitasukkasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä puikoilla: raidallinen huivi, raidalliset lapaset, raitasukat, yhden raidan villapaita. Bloggaamatta ainakin kahdet raitasukat, raidallinen huivi, raidallinen pipo ja raitatuubihuivi :D

   Poista
 4. Raitasukat on kyllä parhaita! Myös 1krs raita sukat on mun suosikkeja! Nättejä ovat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin(kin) jäi vähän koukkuun, kun on niin jännää odottaa sitä seuraavaa raitaa. Vois tuhota loputkin raitalangat samalla metodilla :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...