keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Tutkimusasemalla


Jälleen ollaan siinä tilanteessa, että Holst Garn polttelee näppejä ja tekisi mieli vain leikkiä erilaisilla väriyhdistelmillä ja neuloa miljoona huivia. Tässä nyt yksi, josta tuli kyllä aika kiva.


Väriyhdistelmä on aika syksyinen, mutta niin olen minäkin. Tämä oli mukava ja nopea huivi neuloa, koska koko ajan tapahtui jotakin eikä tylsistymään päässyt kuin ehkä hieman viimeisen osion raidoissa. Pääteltäviä lankojakaan ei tullut ihan mahdotonta määrää, kun jätin langan katkaisematta aika monessa kohdassa ja kuljetin sitä i-cord -reunuksen sisällä. Toimiva ratkaisu, kunhan muistaa pitää langan löysänä.


Lempparipintaneuleeksi nousi tuo silmukannostoilla syntyvä, ikään kuin ruudullinen osio. Eipä kyllä ollut valittamista myöskään kaksiväripatentin neulomisessa tai noissa alun hauskoissa kiiloissa. Niitä voisi käyttää kyllä johonkin toiseenkin projektiin, ovat sen verran hauskan näköisiä.

Ohje: Exploration Station / Stephen West
Lanka: Holst Garn Supersoft, värit Tobacco, Sunrise, Nougat ja Burnt Orange
Puikot: 3,5 mm pyöröt
Ravelryssä: Eksploraatio

 

12 kommenttia:

 1. Täävon kyllä kiva huivimalli ja pitäis ehdottomasti kokeilla tehä :)

  VastaaPoista
 2. Täävon kyllä kiva huivimalli ja pitäis ehdottomasti kokeilla tehä :)

  VastaaPoista
 3. Onpa hauska, eläväinen huivi. (: Värit ovat myös miun mieleen!

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi! Ja ihailen neulenurkkaustasi.

  VastaaPoista
 5. Aina mä ihastun tähän malliin uudestaan kun näen jonkun kauniin väriyhdistelmän. Tämä on justiinsa niin kaunis että oksat pois. Hieno!

  VastaaPoista
 6. Ihana! Just sopivasti väriä ja yhdistelmiä.

  VastaaPoista
 7. Upea! Onnistuneet värivalinnat :)

  Itsekin ihastuin juuri tuohon sassy slips -osioon, ihastuttavaa pintaa ja mukava neuloa. Olisinpa itsekin tajunnut kuljettaa lankoja reunassa, nyt on luvassa lähitulevaisuudessa paljon pääteltävää, jahka saan oman eksploraationi valmiiksi..

  VastaaPoista
 8. On tosiaan kauniin lämpimät syysvärit! Ja oispa ollut nämä lähikuvat tarjolla kun itse tuskailin sassy slipsien kanssa, en vaan millään meinannut saada mitään järkevää pintaa niillä ohjeilla aikaiseksi... Piti ihan kaivaa oma huivi esille ja tarkistaa, et teinkö samalla tavalla. Tein. Sen on siis oltava oikea tapa ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...