torstai 13. helmikuuta 2014

19 sukkaparia myöhemmin

Olen täällä ihan ihmeissäni, kuinka paljon osallistujia sukka-arvontaan on jo löytynyt. Kiitos kommenteista ja arpaonnea kaikille!

Täytyy nyt taas muistuttaa, että en minä pelkkiä raitasukkia tehtaile, vaan myös Cookie-projekti on edennyt hitaasti mutta varmasti. Itse asiassa se on nyt saatu päätökseen ja viimeinenkin pari on lankojen päättelyä vaille valmis.


Tämä malli jäi projektin viimeiseksi varmaankin siksi, että se näytti kirjan kuvissa hieman mitäänsanomattomalta.


Toinen syy saattaa olla se, että halusin jättää viimeiseksi jonkun helpon mallin, ettei koko projekti kaatuisi viimeisen ohjeen kohdalla. Ja helppo tämä ohje kyllä olikin. Ehkä juuri siksi mun silmiin tosi kaunis yllättäjä.


Tuo langan sininen ei ole ollenkaan mun väri, mutta näihin se kyllä sopii. Ehkä Wollmeise vaan sopii kaikkeen, väristä huolimatta?


Helppoa pitsikuviota, kaunis siirtymä kantapäähän, hyvä lanka. Melko täydellistä.

Ohje: Mona / Cookie A.: sukkia. rakkaudella.
Lanka: Wollmeise Twin, väri Ahoi! (WD)
Puikot: 2,25 mm KnitPro-pyöröt
Ravelryssä: Sinisukka


Kaiken kaikkiaan sukkaprojektista voi sanoa, että kivaa oli ja aikaa meni noin vuosi ja kaksi kuukautta. Pitäisköhän sitten tarttua seuraavaan kirjaan?

9 kommenttia:

 1. Aika hieno urakka sulla takana! :) Mulla vasta 3 paria neulottuna kyseisestä kirjasta. Seuraavaksi voisin neuloa "In and out" -sukat, kun sun tekemät näyttää niin kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan siinä tekemistä.. Ihme kyllä hermot ei menneet lopullisesti yhdenkään parin kohdalla. In and Out on tosi kiva, suosittelen! :)

   Poista
 2. Kauniit, vaikka sininen ei ookaan mun lempiväriä! Kollaasi noista kaikista sukista ois ollu mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä illemmalla askarrella jonkinlainen kollaasi! :)

   Poista
 3. Onnea maaliin pääsyn johdosta! :) oon itse miettinyt, että pitäisi joku sukkakirja neuloa läpi ihan sun inspiroimana, mutta en oo saanut päätettyä että mikä. In and Out on kyllä ihana malli, pitäisi itselle neuloa semmoiset myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä projektit on hauskoja, varmaan itsekin aloitan jonkun uuden kirjan kunhan tästä ensin toivun vähän aikaa. :)

   Poista
 4. Oot kyllä ollut tosi reipas! Mun lempparisukat on juuri tämä malli, jotka tein joskus keltaisesta Cascade Heritagesta (vilahtavat täällä http://syksyllasyntyneet.blogspot.fi/2014/01/zorro-tuli-taloon.html). Toi In and out näyttää kyllä kivalle valmiina, ehkä pitää sitä kokeilla kans. Wedget mulla on varmaan ikuisesti kesken, kun siihen tulin valinneeksi ikävän langan ja ekasta sukasta tuli liian pieni ja aloitusreunastakin liian tiukka :/ aina ei voi onnistua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei mullakaan näiden kaikkien kanssa mennyt ihan putkeen. Wedget harmittaa, kun toinen kului puhki ja Cusp taas oli yhtä taistelua, kun se oli eka ohje johon tartuin. Ja sitten ne meni vielä huopumaan pesussa. Mutta tämä Mona oli tosiaan kiva malli, sopivan yksinkertainen mutta silti kaunis. Sun sukat on ihanan väriset! :)

   Poista
  2. Ai juu, siinä In and Outissa on tosiaan virheitä kaavioissa, ainakin mun painoksessa. Että kannattaa tarkistaa ne ennen kuin aloittaa, jos haluaa olla tarkka.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...