tiistai 1. elokuuta 2017

Sukkavyöry

Kesän aikana on syntynyt useammatkin villasukat. Juhannusneulontana, reissukäsitöinä ja muuten vaan. Hieman on niitä "sukkalankkujakin" taas kulutettu. Kaikki sukat ovat aika lailla peruskauraa, kahdet itselle ja kahdet jemmalaatikkoon.


Lanka: varressa ja kärjessä Filcolana Arwetta (värit 279 Juicy Green ja 153 Deep Orchid), kantapäässä Hopeasäie Basic (petrooli Outsider), muu sukka jämää Stranded Dyeworksin Disco Pop -sock blankista
Puikot: 2,0 mm pyörötLanka: Filcolana Arwetta, väri 317 Cerise sekä jämät Baerenwollen BAERfoot Sockista värissä Birthday Cake. Jämä loppui kesken kaksi raitaa liian aikaisin, joten toisessa sukassa on pieni pätkä jotain satunnaista sukkalankaa.
Puikot: 1,75 mm pyöröt
Ravelryssä: Sadepäivän sukatLanka: Kässäkerho Pom Pomin sock blank, väri Superkuu
Puikot: 2,0 mm pyöröt
Ravelryssä: SuperkuuLanka: vaaleanharmaa Drops Fabel ja jämäkerä Dibadu Funnies Funny Knit II -lankaa, väri Von allem, was die Insel heget
Puikot: 2,0 mm pyöröt
Ravelryssä: Matkaraidat

 

5 kommenttia:

 1. No nämähän nyt on vaan niitä parhaita ja ainutkertaisia sukkia kun yhdistelee jämiä niinkuin parhaalta tuntuu! Joskus epäilen että teen yksivärisiä sukkia vain siksi että saan lopusta langasta materiaalia näihin :)

  VastaaPoista
 2. No nämähän nyt on vaan niitä parhaita ja ainutkertaisia sukkia kun yhdistelee jämiä niinkuin parhaalta tuntuu! Joskus epäilen että teen yksivärisiä sukkia vain siksi että saan lopusta langasta materiaalia näihin :)

  VastaaPoista
 3. Sukkia aina tarvitaan! Näistä sadepäivän sukat on miun suosikit :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita ovat kaikki! Perus on paras!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...