tiistai 24. marraskuuta 2015

Pakkaspäivän piristys


Kokeilin sitten tiimalasikantapäätäkin, suunnilleen samoilla kiilamuokkauksilla kuin testisukissa. Oli joku ohjekin alkuun käytössä, mutta en saanut sillä riittävän siistiä jälkeä, joten ensimmäinen kantapää meni purkuun ja tein uuden omalla tyylillä. German short rows tekniikkana, mutta tuplasilmukat ikään kuin tuplana, jotta reikiä ei tulisi. Melko hyvin toimi ainakin tällä langalla. Tiimalasin silmukkamääriä tarttis ehkä vähän vielä säätää, kun nyt tuo meinaa vielä pussittaa hieman.


Lanka on sellainen aarre, että se on saanut odotella elokuusta saakka sopivaa ideaa. Samaa lankaa erivärisenä kuin aiemmissa kantapäätestailuissakin. Näihin sukkiin raidat osuivat melko lailla täydellisesti, mutta yhden raidan verran jouduin pätkäisemään molempien kantapäiden jälkeen pois, kun kerrankin halusin täsmätä raidat juuri oikein. Sepä ei haittaa, koska molemmista pätkistä saa varmasti raidan verran tämän vuoden joulukalenterisukkiin!
Malli: varpaista varteen 72 silmukalla, tiimalasikantapää 6 silmukan kiiloilla
Lanka: Trailing Clouds Nimbus, väri Primary/Secondary
Puikot: 2,0 mm
Ravelryssä: Primäärireaktio
8 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! En voi uskoa, miten kauniisti tuo lanka menee kantapään kohdalla! Täydellinen suoritus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En meinannut minäkään uskoa, että tosiaan riitti tuo yhden raidan pätkäisy ja sekin vasta kantapään jälkeen! Ekaan sukkaan sain vähän laskeskeltua, että aloitin oikeassa kohdassa raidoitusta, mutta toinen meni ihan tuurilla just oikein. :)

   Poista
 2. Oi miten mieletön päivän piristys. Nyt on kyllä värit kohdallaan. Ihana.

  VastaaPoista
 3. Oi miten hienot! Ihan hurjan vekkulit! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirteät sukat ja tosi siisti kantapää!!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...