sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Pipoi

Viime vuoden kollaaseista löytyi ainakin kaksi pipoa, joista jostain syystä unohdin täällä kertoa. Siis nämä:


Keltainen pipo ei ole luonnossa noin keltainen enkä minä ehkä ihan noin kalpea, mutta näiden kuvien on nyt kelvattava. Tuosta toisesta taas en edes jaksanut ottaa parempia kuvia. Se on Rikke-kokeilu puretusta Maija-langasta, eikä siitä sitten sen enempää. Vaikka hyvä se on päässä kyllä.


Kellertävän pipon juju taas ei näy päällepäin vaan löytyy sisäpuolelta. Se on nimittäin tuplapipo nimeltä Citadel. Periaatteessa sitä siis voisi pitää myös tuo harmaa puoli ulospäin, mutta omasta sisäpipostani tuli vähän liian pieni tähän tarkoitukseen. Samasta syystä pipo ei pysy päässä ihan niin hyvin kuin haluaisin, vaan pyrkii kovasti ylöspäin. Saattaa olla, että teen vielä joitain korjaustoimenpiteitä, sillä muuten tuo on hyvä idea. Ja lämmin tuo kyllä on, kun keltainen on alpakkaa ja harmaa merinoa.

Malli oli kiva ja nopea neuloa, mutta jättäisin seuraavassa versiossa kummallisen neljän silmukan lisäyksen mallineuleen alusta tekemättä ja sen sijaan lisäisin nuo silmukat jo alkuperäiseen silmukkamäärään. Tämä siis muistiin itselle.

Ohje: Citadel (ilmainen ohje)
Lanka: Hjertegarn Vidal Alpaca (okrankeltainen) ja Wollmeise Pure (WD Im Jahr der Ratte)
Puikot: 3,5 mm pyöröt
Ravelryssä: Rotta piilossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...