keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Lankarakkautta

Sain äidiltä joululahjaksi Titityyn lahjakortin (no, taisin ehkä antaa vinkkiä, että sellainen olisi kiva) ja sehän piti käyttää heti, koska loppuvuodesta sai tilauksen tehtyä ilman postikuluja. Tilasin parin muun jutun lisäksi testausmielessä vyyhdin Pohjan Akkaa, josta syntyi ensin pipo ja sitten kuplia toisen langan kaverina. Oli niin täydellisen tuntuista lankaa puikoilla, että heti tuli vaikka mitä muitakin pipo- ja lapasvisioita.


Ohje: Renfrew
Lanka: Louhittaren Luolan Pohjan Akka, väri Tammi, menekki n. 50 grammaa
Puikot: 4,5 mm KnitPro-pyöröt
Ravelryssä: Tammi-pipo

Pipo syntyi päivässä eli ohje oli oikein toimiva. Tai sitten lanka vaan oli niin täydellistä kudottavaa...

Entäs ne kuplat sitten? Yhdet Kupla-lapaset teinkin jo aiemmin ja siitä asti eri väriyhdistelmät ovat pyörineet päässä. Kun nyt kerran oli tätä ohjeen mukaista lankaakin käsissä ja juuri sopiva määrä, päätin tehdä pipolle kaveriksi uudet Kuplat pienillä muokkauksilla. Tein varteen 20 kerrosta joustinta ja kärkeen kavennukset näiden vinkkien mukaan. Silmukoitakin on vähän enemmän ja puikot pienemmät. Juuri sopivat näihin käsiin!


Ohje: Neulovan Nartun Kupla muunneltuna
Lanka: Hjertegarn Lima, vaalea harmaa, menekki vähän vajaa kerä & Louhittaren Luolan Pohja Akka, väri Tammi, menekki reilu 30 grammaa
Puikot: 3,5 mm sukkapuikot
Ravelryssä: Kupla kakkonen

6 kommenttia:

 1. Mullakin on Pohjan Akasta lapaset just kesken ja on kyllä ihanaa lankaa. Aivan täydellinen on myös tuo sun värivalinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tuurilla otin tuon värin, ja nappiin meni valinta. Kiva kun on niin eläväinen väri, että siinä on keltaista, vihreää, oranssia ja vähän ruskeaakin :)

   Poista
 2. Ihanan eläväinen väri kupliin. :)

  VastaaPoista
 3. Makea setti! Kiva nähdä tuota väriä neulottuna, uskaltaa ehkä ostaa itsellekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin vähän jännitin tilatessa minkä väristä lankaa sieltä tuleekaan, mutta tyytyväinen olen. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...