lauantai 6. toukokuuta 2017

So hot right now
Jostain se keltainen taas pääsi yllättämään. Tarttui käsityömessuilta matkaan ja halusi huiviksi tuon harmaankirjavan kanssa. Nyt vaan pitäisi olla väreihin sopiva takki myös.Tässä on nyt sitten kaikkea trendikästä samassa paketissa - on speckleä ja briossia ja siililankaa. Niin mukavaa neulottavaa, että huivi syntyi muutamassa päivässä, vaikka välillä piti hieman purkaakin. Aloitin tuon patenttineuleosuuden ohjeen mukaan ja totesin reunasta tulevan ruman ja reikäisen. Niinpä purkuun meni ensimmäiset viisi senttiä, lisäsin reunaan yhden silmukan ja sain paljon siistimpää jälkeä aikaan. Tuosta reunasta poimittiin siis silmukat viimeiseen osioon, mikä sekin oli helpompaa napakammasta reunasta tehtynä.


Lanka loppui tässäkin huivissa kesken - siis tuo keltainen. Reunuksesta puuttuu muutamia lyhennettyjä kerroksia ja päättelyn viimeiset kymmenen senttiä on tehty jollain satunnaisella keltaisella jämälangalla. Mutta hyvä huivi tuli!


Ohje: Flyway Twist / Veera Välimäki (ohje löytyy Interpretations Vol. 4 -kokoelmasta)
Lanka: Hedgehog Fibres Skinny Singles, värit Salty Tales ja Fool's Gold
Puikot: 3,75 mm pyöröt
Ravelryssä: Yellow Twist

 

8 kommenttia:

 1. Ihana! Värit sopii tosi hyvin toisiinsa!

  VastaaPoista
 2. Upeat värit! Eikös ton kanssa nyt sovi takki kuin takki. (Disclaimer: okei, ei ne takit ja huivit aina sovi yhteen. Mulla on yks takki, jonka kanssa sopii tasan yksi neulomistani huiveista. Oon sitten hikoillut 2m pitkän Tukuwool-huivin kanssa viime viikot...)

  VastaaPoista
 3. Hih, onpa hauska huivi! Keltainen ja harmaa ovat kyllä hyvät yhdessä.

  VastaaPoista
 4. Erittäin onnistunut trendiyhdistelmä ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...