lauantai 20. toukokuuta 2017

NeonpilkkujaNeuloin sitten sukat, joissa ei ole oikeastaan mitään minulle tyypillistä. Mutta silti tykkään, tuli oikein iloiset ja kesäiset!
Tämä lanka oli heräteostos ja väri saapuessaan täysi yllätys. Hieman ensin epäröin vyyhdin kanssa, mutta sitten se alkoi vaikuttaa juuri sopivalta kesäsukkiin. Ja kun ei juuri silloin huvittanut neuloa perussileitä sukkia, niin valitsin sitten tämän nätin mutta aika yksinkertaisen mallin. Mikäs sopisikaan paremmin Game of Thrones -teemaan kuin neonväriset specklet? Luultavasti ihan mikä vaan.Pitsin ja pikkupalmikoiden neulominen oli vaihteeksi tosi mukavaa. Vähän aluksi jännitti, mahtuisiko ohjeen silmukkamäärällä tehty sukka ollenkaan omaan jalkaani, mutta tämä lanka yllätti. Se tuntuikin metrimääräänsä paksummalta, joten pienen testin (eli puretun sukanalun) jälkeen valitsin paksummat puikot kuin yleensä valitsisin. Ja tuli sopivat, vaikkakin aika napakat sukat. Varren tosin jätin hieman lyhyemmäksi, ettei kiristäisi liikaa. Mutta tuo lanka - aivan ihanaa neulottavaa, suosittelen!


Ohje: Arya / Heidi Alander 
Lanka: Baerenwolle Baerfoot Sock, väri Birthday Cake
Puikot: 2,25 mm pyöröt
Ravelryssä: Neon-Arya

6 kommenttia:

 1. Oi, onpa ihanat. (: Hauska lanka, kuin yliviivaustussilla väritelty.

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat! Hauskat specklet on kyllä tuossa langassa.

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit! Ihan mahtava väri! :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin alan hitaasti (kuten aina) syttyä näihin roiskelankoihin. Tosi kaunis lopputulos ja ihan malli, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Hurjan vekkulit sukat ja aivan älyttömän hauska lanka!

  VastaaPoista
 6. No onpa todellakin mainiot kesäsukat!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...