keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Raitapaita


Vähän on semmoinen olo, että olen tehnyt tämän paidan joskus aiemminkin. Tavallaan näin on, mutta nyt ei tarvinnut omaa päätään vaivata, vaan ihan sai valmiista ohjeesta posotella menemään. Isabell on siis ystävällisesti kirjoittanut driftwood-ohjeestaan version ohuelle langalle, ja en voi kuin suositella tätäkin!
Jostain kumman syystä en vain suostu oppimaan sitä, että en voi sietää rullautuvaa paidanhelmaa. Taas se piti ensin neuloa valmiiksi, sitten todeta huonoksi ja purkaa sekä neuloa tilalle resori. Paljon parempi omaan makuun, vaikka nyt jäikin kivat helman pyöristykset tekemättä. Ehkä ensi kerralla muistan?Ohje: drijfhout / Isabell Kraemer 
Lanka: harmaa Hjertegarn Wool Silk (vajaat kolme kerää väriä 3032) ja punaoranssi Holst Garn Samarkand (vajaat kaksi kerää väriä Marigold)
Puikot: 3,5 ja 2,75 mm pyöröt
Ravelryssä: Ajopuu 3


Lankaterapiaa muuten täyttää tällä viikolla neljä vuotta, mutta tähän hätään en keksi mitään jännää arvottavaa. Ehkä jossain vaiheessa kevättä palaan asiaan! 


5 kommenttia:

 1. Kaunis paita, tykkään tuosta napituksesta! Driftwoodin olen joskus itsekin neulonut.

  VastaaPoista
 2. Kaunis! Minulla sama juttu rullautuvan helman kanssa:) Yksi Isabellin paita odottaa päättelyn purkamista ja resorin neulomista.

  VastaaPoista
 3. Ai kuinka kiva paita! Mullakin on tuo ohje to do-listalla. Jospa tänä vuonna saisin sen vihdoin tehtyä. Ja aivan samaa mieltä rullautuvista helmoista - ne on niin ärsyttäviä, että koko vaate jää käyttämättä :( Just parhaillaan mulla on puikoilla neulepusero, jonka pääntiehen tuli aina oikeaa ja helmaan pitäisi tulla myös, mutta siihen täytyy kyllä keksi jotain muuta. Hyvä, kun muistutit :)

  VastaaPoista
 4. Millainen tuo villasilkkilanka on, tuleeko 3,5mm puikoilla kuinka läpinäkyvä pinta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu toki käsialasta :) Aiemmin olen neulonut 3,0 mm puikoilla ja se on jo aika tiheää neuletta, kun tuo kuitenkin pesussa hiukan tiivistyy. Suosittelen mallitilkkua ehdottomasti tälle langalle.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...