sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Joulua


Neuloin tänä vuonna yhden ainoa joululahjan, joka sekin valmistui aatonaattoiltana lahjan saajan makoillessa sohvalla vieressäni. Tokikaan lahja ei siinä vaiheessa paljastunut, koska neulomiseeni harvemmin mitään huomiota kiinnitetään. Kätevää, eikö?



Saman mallin neuloin nyt jo kolmatta kertaa, joten ei siitä sen enempää. Ensimmäiset vaniljasukat tein keväällä, itselleni nuo toiset marraskuussa ja nyt sitten samasta langasta miehelle samanlaiset, mutta vähän isommat. Kävi niin, että omista sukista tuli hiukan liian isot ja miehen sukista hiukan liian pienet, mutta eipä tuo nyt niin vakavaa!

Lanka: Regia Stripemania Color, väri 6364 Forest
Puikot: 2,5 mm pyöröt
Ravelryssä: Vaniljasukat 2 ja Vanilja 3


Mitäs muuta jouluun liittyvää? Olen eilen ja tänään pääasiassa syönyt, katsonut toisella silmällä Game of Thronesia yhden kauden verran ja neulonut ruudun toisensa perään. Kyllä, minullakin on tekeillä Cozy Memories (tai Coziest Memory) -viltti, johon on uponnut omien jämien lisäksi myös Lankalaatikon jämälankajoulukalenterista tulleita ihania minivyyhtejä.







Osa langoista kyllä houkuttelisi jämälankasukkien pariin, joten saas nähdä mitä noista vielä syntyy. Toisena joulukalenteriprojektina neuloin Heidi Alanderin Satakieli-huivin, josta ei tällä hetkellä ole muuta kuvaa kuin tämä juuri puikoilta putoamisen jälkeen puhelimella otettu. Lisää huivista myöhemmin.


Leppoisia pyhäpäiviä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...