lauantai 17. joulukuuta 2016

Hankintoja ja palkintoja

Kesken on miljoona asiaa, kuten kaksi eri joulukalenteripuuhastelua, yhdet lahjasukat sekä sukat itselle, pari paitaa ja pipoa sekä vaikka mitä muuta. Joten ehkä vaihteeksi voisi vilkaista syksyn varrella hankittuja ja voitettuja asioita.


Taloon on tullut kolme uutta kirjaa, joista yhdestäkään en ole vielä ehtinyt mitään neuloa. Inspiroivia tapauksia kuitenkin kaikki kolme!Jossain vaiheessa iski akuutti tarve isoille projektipusseille. Nyt niitä on, nämä molemmat BirdStreetUK:n Etsy-kaupasta. Voin suositella, pussit ovat kauniisti ommeltuja ja mielettömän tilavia molemmat.Sitten kävi niin, että voitin vielä kolmannen projektipussin. Ja sitten voitin lankaa TitiTyystä. Hups. Mielenkiintoista päästä testaamaa tuota Semilla Melangea, vaikuttaa erittäin lupaavalta uudelta tuttavuudelta.

Eiku-ylläripaketti Väinämöistä.

Ruukin Kehräämön ihanan pehmeää alpakkaa.

Holst Garn Noblea paitaan ja ehkä kämmekkäisiin.

Tukuwoolia, värit Repo, Kajo ja Selja.

Lisää vihreää: Malabrigo Sockia ja Blockwallahin jakkilankaa.

Lankaa tänne on eksynyt muutenkin. On ollut hyviä tarjouksia ja muuten vaan houkutuksia. Kuten nuo Ruukin Kehräämön alpakkavyyhdit, jotka oli ihan pakko ostaa tuliaisiksi Mathildedalin reissulta. Nämä tyypit siellä hurmasivat minut ihan täysin:


2 kommenttia:

  1. No vau mitä lankoja, kyllä nyt kelpaa joulunpyhät viettää ihkuvyyhtien seurassa :D

    VastaaPoista
  2. Onnittelut voittajalle :-) Lankahankinnat näyttää kyllä hipelehdittävän herkullisilta!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...