keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Hyshys

Blogissa vallitsee hiljaisuus hyshys-juttujen ja muuten vaan keskeneräisten asioiden takia, joten vastaanpa taas yhteen haasteeseen. Tai no, osittain, koska laiskottaa. En siis haasta ketään, enkä kerro enää uudestaan sekalaisia asioita itsestäni, vastailen ainoastaan näihin kysymyksiin. Kiitos, suppis, haasteesta!

1. Minkä asian olet oppinut tänä vuonna?

Varmaan montakin asiaa, mutta jos puhutaan neulomisesta, niin viimeksi pari päivää sitten opettelin tekemään lyhennetyt kerrokset German short rows -tekniikalla. Jostain syystä on aiemmin jäänyt väliin, vaikka sehän oli ihan helppoa ja näyttää yllättävän hyvältä.

2. Mistä tekemästäsi käsityöstä olet erityisen ylpeä?

Voisin vaikka ylpeillä kaikilla Cookie-sukillani sekä tällä peitolla, joka tosin odottaa edelleen niitä viimeisiä kiinteitä silmukoitaan:


3. Mikä on omituisin paikka, jossa olet tehnyt käsitöitä?

Mun mielestä juuri mikään paikka ei ole siihen puuhaan omituinen. Missä tahansa odotustilanteessa on hyvä olla käsityö mukana, samoin vaikkapa puistossa istuskellessa tai pidemmillä matkoilla. Mutta ehkä kummallisia ovat olleet ne hetket, kun olen kutonut sukkaa pimeässä.

4. Mitä toivot loppuvuodelta 2014?

Töitä! Ehkä uutta kotia.

5. Teetkö käsitöitä lahjaksi?

Yleensä, jos jonkun lahjan annan, on se viime hetkellä tehty sukkapari tai sitten joku vähän tarkemmin harkittu juttu. Tämä tosin tarkoittaa, että juhlapäivä pitäisi muistaa hyvissä ajoin. Mutta siis, teen.


6. Miten joku tuntematon ihminen on viimeksi auttanut sinua?

Ei tule mitään mieleen, eli luultavasti se on ollut joku oven aukaisu tai vastaava.

7. Onko olemassa kirja, jonka lukemista hidastelit siksi, että se olisi sitten luettu, etkä saisi enää ensimmäisen lukukerran fiilistä takaisin?

Onhan noita. Joku sukutarina, jonka ei haluaisi päättyvän, sekä useampikin Kjell Westön tai John Irvingin kirja. Noin esimerkiksi.

8. Mitä tarvitset päästäksesi käyntiin aamulla?

Suihkuun pitää päästä ja saada kupillinen kahvia. Mielellään myös leipää, jos vaan pystyn syömään.


9. Jos saat laittaa pitsaan ihan mitä tahansa, mitä pitsasi sisältäisi?

Katkarapuja, vuohenjuustoa, aurinkokuivattuja tomaatteja, oliiveja. Ja kaikkea muuta kivaa.

10. Mikä on pahin paheesi?

Laiskottelu? Sotkuisuus? Se, että en tee asioita valmiiksi, ennen kuin aloitan uusia.

11. Naapurissasi on liian häiritsevät bileet. Mitä teet?

Luultavasti tuhahtelen itsekseni, mutta en tee asialle mitään.


Asiasta aivan toiseen, tuhahtelen täällä itsekseni myös edelleen jatkuvalle roskapostihäiriköinnille. Tai siis se jatkuu heti, jos sallin anonyymin kommentoinnin. Luetuimmaksi tekstiksi on noussut täysin mystisestä syystä tuo tämänkin viikon kärjessä keikkuva messuteksti, jonka varmaankin jokin robotti on uhrikseen valinnut. Ärsyttävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...