perjantai 30. kesäkuuta 2017

BomBom


Toukokuussa neuloin aika pitkälti kahvitauoilla tämän huivin. Edellisen version lahjoitin vapun tienoilla eteenpäin, koska se oli jäänyt kaappiin käyttämättömänä roikkumaan. Tästä uudesta tuli pienempi, koska langan riittävyys alkoi jännittää viimeisiä lohkoja neuloessa. Ehkä nippa nappa olisi vielä yhden vaalean lohkon saanut neulottua, mutta päädyin kuitenkin siinä vaiheessa i-cordiin. Ihan riittävän iso tuli näinkin!

Huivin langat hankin keväällä käsityömessuilta. Nämä kaksi vyyhtiä olivat niin nätit yhdessä, että en vain voinut vastustaa kiusausta. En tiedä näkyykö se kuvista kuinka selvästi, mutta tuossa ihanassa vaaleassa langassa on pieniä värinpilkahduksia siellä täällä, mikä sitoo sen kivasti yhteen värikkäämmän langan kanssa. Kaksivärinen Dotted Rays oli siis ihan selkeä valinta näille langoille. Nerokas huivimalli ja sopivan aivotonta neulottavaa. Saatanpa tehdä näitä lisääkin jonain päivänä.


Ohje: Dotted Rays / Stephen West (löytyy myös Westin kirjasta Westknits Bestknits)
Lanka: BomBom Yarns Sock, värit Norwegian Wood ja Stone Cold Crazy
Puikot: 3,75 mm pyöröt
Ravelryssä: BomBom Rays


8 kommenttia:

 1. Hei, täällä aloitteleva huivinneuloja huhuilee apua! Sukkia olen neulonut vuosikausia, mutta nyt olisi ensimmäisen huivin aika. Minkä pituiset pyöröpuikot olisi hyvä ostaa, jos puikkokoko on 4.5mm ja lopuksi silmukoita on 270? Tuntuu, ettei missään ohjeessa ole kerrottu edes mitään suuntaa-antavaa pyöröpuikkojen pituutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän lyhyellekin pyörölle mahtuu paljon silmukoita, mutta jos ne haluaa levittää kunnolla, niin varmaankin joku 100-120 cm olisi hyvä olla pituutta. Liikaahan sitä ei voi olla :)

   Poista
 2. Kiva huivi! Tuolla mallilla on varmaan mahdollista tehdä lukemattomia väriyhdistelmiä.

  Mulla oli tota Stone Cold Crazya Starting Pontissa, ja epäilisin kyllä, että siniset pilkut langassa on virheitä. Ne selvisi mulle vasta vyyhdin avaamisen jälkeen, luulin ostaneeni semisolidia ruskeanharmaata. Toinen lanka, vaaleanpunasävyinen, on vielä vyyhdillä, pitäisikin katsoa, ettei siellä vaan ole sinisiä pilkkuja.

  Kuitenkin tuohon sun värikomboon ne siniset täplät sopii hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Voihan ne olla virheitä, mutta ostin langan juuri niiden pilkkujen takia. Messuilla siis mallailin lankoja vierekkäin. Mutta jos meillä molemmilla on samaa lankaa samoilla pilkuilla, niin voiko se silloin olla virhe? :)

   Poista
  2. Niin ja mun vyyhdissä on tosiaan myös ruskeita, vihreitä ja kellertäviä pilkkuja. Ihan pieniä, mutta olivat ihan näkyvissä vyyhdin päällä. Voihan näissä toki olla eroja :)

   Poista
 3. Kaunis! Mullakin tuo huiviohje on ja olen jo kerran aloittanut yksivärisenä mutta jotenkin se ei napannut. Sopivien värien ja raitarytmin päättäminen on vaikeaa kun huivista on nähtävillä jo niin paljon kauniita versioita!

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Mullakin tuo huiviohje on ja olen jo kerran aloittanut yksivärisenä mutta jotenkin se ei napannut. Sopivien värien ja raitarytmin päättäminen on vaikeaa kun huivista on nähtävillä jo niin paljon kauniita versioita!

  VastaaPoista
 5. Toimii! Tosi nätti väriyhdistelmä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...