lauantai 4. helmikuuta 2017

LapaslahjaJoskus harvoin sattuu sellaistakin, että lahjapakettiin päätyy jotain muuta kuin villasukat. Nämä lapaset oli ihan pakko neuloa, mutta saajalle sopivaa väriä Tukuwoolia ei ollut juuri sillä hetkellä käsillä, joten nappasin puikoille Väinämöistä. Hyvin passasi sekin tähän malliin. Tämä oli mukava malli neuloa ja aika nopeakin, vaikka nurjia silmukoita oli kyllä muutama neulottavana. Apupuikkoa ei "palmikoissa" tarvittu ja mallikerrankin oppi nopeasti ulkoa. Ranneosasta tein pari mallikertaa pidemmän, koska lanka oli vähän ohjeenmukaista ohuempaa. Intialainen peukalokiila oli jo ennestään lemppari ja näköjään se näyttää hauskalta myös nurin neulottuna!Ohje: Syyskukkia Mittens / Tiina Huhtaniemi (ohje löytyy Laine Magazinen ensimmäisestä numerosta)
Lanka: Louhittaren Luolan Väinämöinen, vajaa puolikas vyyhti Eiku-väriä
Puikot: 2,5 mm pyöröt
Ravelryssä: Keskitalven kukkia

8 kommenttia:

 1. Eiiks! Ihanat ja herkullisen väriset lapaset! Tuon intialainen peukalokiila näyttää todella istuvalta, en ole kokeillut sitä kun teen lapasia niin harvoin, että perinteisen aukkopeukalon kanssa on mallaamista, että saan sen kohilleen! 😂 Mutta houkuttelis testata! 😊

  VastaaPoista
 2. No nyt on kivanväriset lapaset tästä mallista! (: Tulee kuvio kauniisti esiin. Ja tosiaan hauskan näköinen tuo peukalokiila noin nurjana.

  VastaaPoista
 3. Kauniit lapaset! Enpä olekaan huomannut, että tuossa mallissa on intialainen peukalokiila. Taas uusi hyvä syy tehdä nuo lapaset, kun en ole sitä vielä kokeillut.

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit lapaset! Alkuperäisistä en niin innostunut, mutta nämä saa itsekin halun neuloa nuo :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit lapaset! Tuo väri on todella kaunis!

  VastaaPoista
 6. Nämä on kyllä hienot. Mä olen edelleen ilman Lainetta mutta tulenhan minä muutenkin aina jälkijunassa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...