torstai 31. joulukuuta 2015

Vuoden viimeiset

Jouluprojektista tulikin välipäiväprojekti ja suunniteltu kasa sukkia vaihtui kahteen sukkapariin. Tässä kuitenkin annos Sporttijoulua.


Malli: perussukka ylhäältä alas, ranskalainen kantapää, koko 46-47
Lanka: Louhittaren Luolan Väinämöinen Sport, värit Muste ja petrooli Eiku
Puikot: 2,5 mm pyöröt
Ravelryssä: Sporttijoulu


Malli: perussukka ylhäältä alas, ranskalainen kantapää, raidat 5+4, koko 41-42
Lanka: Louhittaren Luolan Väinämöinen Sport, värit Villiviini ja vihreä Eiku
Puikot: 2,5 mm pyöröt
Ravelryssä: Sporttijoulu, osa 2 


Tältä vuodelta jää kollaasit valmistuneista töistä tekemättä, koska suurin osa kuvista on edelleen jumissa vanhan läppärin uumenissa enkä ehkä muutenkaan jaksaisi alkaa kollaaseja juuri nyt askartelemaan. Niinpä ajattelin käydä läpi vuoden lempparit siitä kasasta, johon kului yhteensä yli 41 kilometriä lankaa.


Sukkia syntyi laskujeni mukaan 38 paria. Eniten olen tainnut käyttää Väiski-sukkia tammikuulta ja juuri nyt ovat jalassa joulukalenterisukat - ovat olleet joulusta saakka. Erityismaininnan ansaitsevat yllätyskeräsukat, nekin tammikuulta. Ei ole parempaa kuin raitasukat siis tänäkään vuonna!


Huivikategoriaan kuuluvia töitä tein valmiiksi saakka viisitoista kappaletta. Yllättäen putkilomallit 3 Color Cashmere Cowl ja Kappa ovat olleet hyvin käyttökelpoisia, samoin siksak-kuvio on viehättänyt kovasti. Erityismaininta Doodlerille ja sen väreille!Isompien neuleiden osasto: paitoja tein kuusi, takkeja kolme. Takit kuuluvat suosikkeihin kaikki, paidoista ehkä paras on aaltohelmainen Holst-paita loppukesältä.Pipot: kymmenen kappaletta, joista kaikkia ei ole täällä nähtykään. Eniten käytössä on ollut vuoden ensimmäinen jämäpipo.


Käsineissä olen näköjään panostanut kämmekkäisiin ja irtohihoihin. Yhteensä käsineiksi laskettavia valmistui kuudet. Erityisen tyytyväinen olen ollut irtohihoihin ja tuplalapasiin.Virkkasin ilmeisesti vain yhden työn loppuun saakka: pannulaput. Ne osoittautuivatkin oikein onnistuneeksi lahjaksi, koska äiti kyseli ohjetta ja on jo virkannut ainakin yhden harjoituskappaleen itsekin.


Muuta maininnan arvoista tänä vuonna:

Lankavarasto paisui reilulla kolmella kilolla, muttei sentään mitenkään holtittomasti. Kaiken kaikkiaan vuosi oli siis varsin tuottoisa ja mukava. Toivotaan hyvää vuotta myös seuraavasta, kaikille teille lukijoille myös!


6 kommenttia:

 1. Olen sanaton. Meidän neulesynkronointimme meni tänä vuonna lähes täydellisesti, myös määrällisesti! Juurikin tänään listasin blogiin tänä vuonna neulottuja määriä, käypä kattomassa että onko tuttuja lukuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin. Nyt menee kyllä ihan yli ymmärryksen :D

   Poista
  2. Niimpä. Yhden kategorian olisi vielä voinut laittaa sattuman piikkiin mutta että kaikki... :D

   Poista
 2. Sulla on kyllä värien sommittelun taito hyppysissäsi. Todella kauniita töitä!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Neuloin myös tuon aaltohelmapaidan Holstista, se on ollut kovasti käytössä. Sopivan ohut ja neutraali yhdisteltäväksi.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...