perjantai 26. syyskuuta 2014

Lätäkkötesti

Parit synttärilahjat tuli väkerrettyä syyskuun lopun sankareille. Normaalistihan tekisin melkein kenelle tahansa lahjaksi sukat, mutta tämän päivän sankari (eli äiti) ei sellaisia juurikaan käytä, joten tartuinkin tutuksi käyneeseen ohjeeseen ja tekaisin toisen parin kämmekkäitä.Ajankohdan kunniaksi päätin käyttää Firestartereista jäänyttä, ruskan väreissä loistavaa lankaa testatakseni värien lätäköitymistä lehtikuvion kohdalla. Ensimmäisessä onnistui paremmin, toisessa huonommin - keltainen ja punainen lehti näyttävät paremmilta kuin tuo omituinen ruskeankirjava. Ihan kivat kämmekkäät tuli joka tapauksessa ja lahja ehti jopa ajoissa perille tällä kertaa. Onnea äiti!


Lanka: Wollmeise Twin, väri Strohblume (WD)
Puikot: 2,25 mm KnitPro-pyöröt
Ravelryssä: Ruskalehdet


Toisia synttäreitä vietettiin viime viikonloppuna, mutta lahjaa ei saanut ostaa. Joten tein sukat. Ihan tavalliset raitasukat ruskeasta Fabelista ja sinikirjavasta Tico ticosta kakkosen puikoilla. Koossa 46 näissäkin oli kyllä ihan riittämiin tekemistä.


Ravelryssä: Kolmekymppiselle


6 kommenttia:

 1. Kiitos :)
  Mulla on taitava tytär!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kämmekkäät!! En ole ikinä vielä neulonut sukat ohuesta langasta koossa 46, kyllä ne 42 set tuntuvat jo että menee ikuisuus siihen :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eihän siinä oikeestaan monta senttiä ole pituudessa eroa, mutta kyllä se aika loputtomalta hommalta tuntuu. :)

   Poista
 3. Ihanat kämmekkäät, näyttävät kivoilta liukuvärjätystä langasta neulottuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näyttää sopivan monenlaiseen lankaan :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...