sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Tunnustan!

Sain pari päivää sitten mukavan tunnustuksen Ratkojalta. Hauskaa, että olen noinkin vahvasti profiloitunut raitasukkien tekijäksi. Ja kumma kyllä juuri nyt ei ole ainuttakaan paria sellaisia tekeillä - pitää varmaankin korjata tämä erhe.

Tunnustus on peräisin Ilosofiaa-blogista, josta löytyy myös nämä tarkemmat ohjeet jatkotoimenpiteisiin.

Ilosofiaa was here tunnustuksen idea lähti siitä, kun törmään silloin tällöin blogeihin joissa tuntuu heti kotoisalta. Se voi olla blogin ulkoasu, ihanat käsityöt, kauniit kuvat tai se tunnelma tai ensivaikutelma jonka blogista saa, kun sinne ensimmäisen kerran astuu sisään. Ihan kun kotiin tulisi. Tuntuuko tutulta?

Tämä tunnustus lähtee siis kiertämään blogimaailmaa ja antamaan tunnustusta niille kaikille ihanille ja kotoisille blogeille.

Ilosofiaa was here tunnustuksen mukana tulee myös pieniä velvollisuuksia.
1.Tunnustus jaetaan kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.

2. Linkitä blogit joille olet antanut tunnustuksen takaisin Ilosofiaa http://ilosofiaa.blogspot.fi/ blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta. Lisään itse kaikki linkitetyt blogit omaan listaani joille teen oman sivun omaan blogiini.

3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille.


Itse päätin jakaa tunnustuksen kolmelle sellaiselle blogille, joiden kirjoittajien kanssa minulla on melko samanlainen neule- ja lankamaku. Näiden blogien uusia postauksia odotan mielenkiinnolla ja usein käykin niin, että omilla puikoilla saattaa olla tulossa tai ainakin suunnitteilla jotain samanlaista. Ihan kuin kotiin tulisi, siis. Sen kummemmin erikseen perustelematta, tässä ne kolme (vaikka vaihtoehtoja olisi useampiakin):
 

Sitten vielä kuva läjästä tämänhetkisiä keskeneräisiä töitä. Tästä saattaa lähipäivinä jotain valmistakin tupsahtaa ilmoille.

 

8 kommenttia:

 1. Raitoja pilkottaa tuostakin keskeneräisten korista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mä luinkaan noin huolimattomasti, että olisit puhunut vain raitasukista... :) Mutta joo, raidoista en eroon pääse.

   Poista
 2. Kiitos kun laitoit tunnustuksen jakoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli niin kiva idea, että oli pakko. Ehdokkaista tosin oli vaikea valita :)

   Poista
 3. Kiitos tunnustuksesta! :) Mieki tykkään siun blogista kovasti. Aika kiva idea tässä tunnustuksessa, pitäisköhän sitä itsekin...hmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on myös hyvä maku värien suhteen... :) Yleensä vähän nihkeilen näiden tunnustusjuttujen kanssa, mutta tässä oli jotain ideaa. Ja tosi vaikea valita kolmea.

   Poista
 4. Tää kiittää tunnustuksesta! Laitan heti eteenpäin kun saan valittua The blogit. Saaks heittää sulle takasin kun oot just nappi hän sun blogin kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tuskin sitä missään on kiellettykään :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...