maanantai 2. joulukuuta 2013

Maalaistollo ja paahdetut mantelit

En tiedä kuinka moni sukulainen täällä käy kurkistelemassa mun tekemisiä, joten uskallan laittaa kuvan näistä sukkapareista vasta nyt. Nyt paketin pitäisi olla jo perillä Keski-Suomessa, jos vaan postin lakkoilut eivät ole hidastaneet sen menoa. Nämä siis menivät synttärilahjoiksi samaan osoitteeseen.


Näiden kanssa tuli vähän kiire, sillä sain viimeisen sukan valmiiksi 20 minuuttia ennen kuin paketin oli pakko olla postilaatikossa. Onneksi laatikko on tuossa talon vieressä, joten ehdin jopa päätellä langanpäät. Kuviin en sitten ehtinytkään panostaa, en varsinkaan valaistukseen.


Punasävyisissä valkoinen lanka on Fabelia ja kirjava Zauberballia värissä Gebrannte Mandeln. Ravelryssä: Mantelin metsästys


Näissä sohvaan sulautuvissa musta lanka on Roosa nauha -sukkalankaa, kirjava Zauberballia värissä Wurzelsepp. Ihastuin sen väreihin niin paljon, että on varmaan pakko tehdä itsellekin samanlaiset... Kuvassahan ne näyttävät tylsiltä, mutta eivät sitä ole. Langan värin nimen vuoksi ravelry-projekti sai nimen Maalaistollo. Molemmissa sukissa puikot 2,0 mm ja malli omaa peruskauraa ranskalaisella kantapäällä. Toivottavasti muistin saajien kengänkoot edes suunnilleen oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...