sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Musta villapaita


Voitte varmaan kuvitella, millaista on neuloa pimeänä vuodenaikana mustaa, ohutta villapaitaa, jossa ei tapahdu yhtään mitään jännittävää. Siis pelkkää sileää neuletta yli 1700 metrin verran. Jep, aika koville se välillä otti, mutta valmista tuli lopulta noin neljässä kuukaudessa. Ja mukavahan tätä sinänsä oli tehdä, kun ohje oli hyväksi todettu ja tiesin paidan tulevan kovaan käyttöön ja tarpeeseen, tärkeimmälle ihmiselle. Nyt ollaan melkein samiksia.Ohje: ravello / Isabell Kraemer
Lanka: kahdeksan ja puoli kerää mustaa Drops Fabelia
Puikot: 3,25 ja 2,75 mm pyöröt
Ravelryssä: Musta ravello

 

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kelpasi uudelle omistajalleenkin mainiosti :)

   Poista
 2. No mutta se on hieno. Nostan hattua, että jaksoit - sillä musta villapaita on vaatekaapin kaunein ja käytännöllisin vaate heti harmaan villatakin jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän. Voitko kuvitella, mulla ei ole itselläni mustaa villapaitaa eikä harmaata villatakkia. Muistaakseni. Tilanne täytyy korjata, mutta ei kyllä ihan heti. Tästä paidasta lausuttiin tänään sanat "just sellainen kuin halusinkin, voitko tehdä näitä lisää?" Voi apua.

   Poista
 3. Kaunis ja varmasti erittäin käytännöllinen paita. (: Mustan neulominen on kyllä ihan hirveää. (: Mutta värinähän se on oikein passeli muuten, etenkin paidoissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niin oli toivottu paita, että pääsi heti tänään päälle töihin :)

   Poista
 4. Satoiko silloon lunta, kun otit kuvat vai onko tuossa langassa jotain vaaleita raitoja? :D Oli miten tahansa, niin on kyllä hieno paita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on ihan pikimusta paita lumisateessa :) Ja kiitos.

   Poista
 5. Ihana paita, ihana ohje. Oi, tunnistan niin fiiliksen :D. Viime talvena tein samaisen jutun - ostin mustaa lankaa jota sitten tikuttelin marras-joulukuun pimeydessä. Välillä tuntui, että silmät olisivat menneet solmuun. Lopputulos oli kuitenkin tihrustamisen arvoinen, kuten ehdottomasti myös sinun musta ravello-paitasi kohdalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä se yleensä kannattaa vaikka aika hermoja (ja silmiä) raastavaa onkin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...