torstai 2. huhtikuuta 2015

Absolutely Delightful


Yritin ottaa toissa päivänä loppukirin ja saada vielä kahdet sukat valmiiksi maaliskuun puolella, mutta nämä jäivät paria raitaa vaille valmiiksi. Arvontavoittosukat sen sijaan sain tehtyä loppuun ja ne ovatkin jo matkalla uudelle omistajalleen.Suurin syy näiden sukkien hitaaseen valmistumiseen on ajanpuutteen lisäksi tuo koko: kuten näkyy, ne ovat jalkoihini noin neljä numeroa liian isot. Tuntui, ettei jalkaterä tule ikinä valmiiksi. Kaiken lisäksi nämä on tehty unisukiksi, joita ei kuulemma kohta enää tarvita, kun kevät etenee. Ja pah! Itsehän käytän yövillasukkia vuoden ympäri. Noh, onpahan sukat syksyä varten valmiina.

Näyttääpäs kattolamppu hauskalta tästä suunnasta.

Malli: perushuttua 74 silmukalla
Lanka: Drops Delight 01 ja 16
Puikot: 2,0 mm KnitPro-pyöröt
Ravelryssä: Hyvää yötä!


9 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Ja tietysti unisukkia käytetään ympäri vuoden. Olen saanut opetettua sen miehellekin :-D
  Mielettömän ihana valaisin, rakastuin oitis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varjostin on taattua Ikea-laatua, vieläpä tee se itse -mallia. Sormet meinas hajota, mutta oli se sen arvoista :D

   Poista
 2. Niin kauniita raitoja jälleen kerran! :-)

  VastaaPoista
 3. Joskus kannattaa katsoa maailmaa uudesta kulmasta :) Mä käytän kans yösukkia läpi vuoden, vain kesähelteillä saatan luopua niistä muutamaksi yöksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä :) Tämä näkökulman vaihdos oli kyllä hauskaa, kun en ole tuossa uudessa olohuoneessa vielä aiemmin ehtinytkään makoilla lattialla.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...