perjantai 24. huhtikuuta 2015

Silkkisukat


Tein tuossa yhtenä viikonloppuna muiden töiden välissä pienet sukkaset kotikäyttöön. Nämä on tarkoituksella vähän löpsöt ja lyhytvartiset - sopivat sitten kotona tassutteluun, kun kesä on vielä vähän lähempänä.


Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kokeilin juuri tätä Noron silkkisukkalankaa ja en nyt ole ihan varma tykkäänkö. Ohuemman ja karheamman langan ystävänä teen ehkä jatkossa Noro-sukkani hyväksi todetusta Kureyon Sockista, mutta ihan kivat näistäkin sukista tuli. Ja ehkä toiset tämmöiset on vielä tehtävä, koska lankaa on parin kerän verran jäljellä.


Taattuun Noro-tyyliin sukista tuli ihan eriväriset keskenään: toisesta iloisen kirjava ja toisesta tuollainen, että raidat eivät välillä erotu toisistaan lainkaan. Mutta sehän kuuluu asiaan, joten en valita.


Malli: lyhytvartinen perussukka ylhäältä alas
Lanka: Noro Silk Garden 4ply, värit 84 ja 87
Puikot: 2,25 mm KnitPro-pyöröt
Ravelryssä: Silkkisukkasin


5 kommenttia:

 1. Norosukat on aina ihanat! Just sain valmiiksi huivin Norosta, täytyy vielä viimeistellä se. Minusta lanka on ihanan rouheaa (ja paksua ohuen langan jälkeen...), mutta se on joskus ärsyttävän kierteistä. Värit ovat kyllä aina yhtä ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä olen, kaikki Noro-sukat on ihania! Jostain syystä vaan tykkään enemmän karkeammasta ja ohuemmasta kuin tämä. Onneks sitä on vielä mulla jemmassa :)

   Poista
 2. Oi, kuinka kauniin värisiä raitoja!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...