perjantai 22. marraskuuta 2013

Bo Ssäm

Hauduttelin eilen kuusi tuntia possun etuselkää ja tein sillä välin muutaman nopean lisukkeen ihan suoraan näiden hesarin ohjeiden mukaan. Jo toista kertaa tänä syksynä, kun se on vaan niin hyvää ja helppoa.

Täällä on liian pimeää kuvaamiseen.

Sopii syötäväksi joko salaatinlehteen käärittynä tai pulled porkin tyyliin sämpylän välissä. Voin myös kertoa, että inkivääri-kevätsipulikastike on hyvää seuraavana aamuna leivän päällä.


Suosittelen kokeilemaan, jos tykkäät
- suussasulavasta lihasta
- inkivääristä
- näpertelyruoasta
- etikkaisista mauista.

4 kommenttia:

  1. Oi ihanuus. Mä kuolaan tätä sunkin blogissa, enkä siltikään muista näitä ainesosia ikinä kauppareissullani. Höh! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kirjoittaa kauppalistalle. :) Mun suosikit on tuo inkiväärikastike ja sinapinsiemenmajoneesi, ne kävis moneen muuhunkin lisukkeeksi.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Tätä söis kyllä vaikka kuinka paljon. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...