sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Reikä sukassa

Huoh, täytynee sittenkin opetella parsimaan. On nimittäin käynyt niin, että yhden lempisukkaparini toinen sukka on kulunut puhki päkiän kohdalta. Normaalisti tekisin tässä kohtaa uudet, mutta Wedgeistäni en kyllä luovu. Ja mitä opin tästä: enää en tee sukkia vahvistamattomasta langasta, vaikka sen nimessä mainittaisiinkin sana sukka.6 kommenttia:

 1. Minä hölmö tein joskus sukat Shepherd's Sock -langasta (kuvittelin sen olevan sopivaa sukkiin, kun nimi siihen viittasi). Sukat kestivät ehkä viikon käyttöä, ja olivat sen jälkeen useammasta kohdasta pohjasta puhki. Kyllä harmitti, kun lankakin oli ollut mun mittapuun mukaan aika arvokasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nuo mun sukat on Malabrigo Sockia, ei sekään ihan halvinta mahdollista... Vähän harmittaa, vaikka oishan tuo pitänyt arvata, ettei se sukissa kestä.

   Poista
 2. Auts ja harmitus! Minäkään en osaa parsia... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka ei kai sen niin vaikeeta luulis olevan? Sukkia vaan syntyy sitä tahtia, ettei ole ollut tarvetta opetella aiemmin :)

   Poista
 3. Tuohan on vielä pieni, mutta näitkös sen sydämen minkä olin neulonut paikkaamaan reikää, se reikä oli melkein yhtä iso kuin se sydänkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks huomasin tuon jo tässä vaiheessa, sen saa melkein kurottua langalla umpeen ilman parsimistakin. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...