torstai 25. heinäkuuta 2013

Säilytysasiaa

Totesin tässä sukkatehtaassani, että meidän villasukkakoriin ei mahdu enää yhtään mitään. Niinpä oli ostettava oma laatikko pelkille Cookie-sukille.


Laatikkoon jäi vielä mukavasti tilaa lopuille pareille, vaikka tuosta yksi valmis pari kaksi valmista paria vielä puuttuukin. Se Yksi pari on tällä hetkellä pingottumassa, kun sain eilen vihdoin inspiraation päätellä langat uusimmista sukista, toinen puuttuva (se mukavin) taas lojuu jossain käytön jäljiltä.

Nyt siellä täpötäydessä ja sotkuisessa sukkakorissa näyttää tältä:


Yksi Cookie-pari lisää on tälläkin hetkellä tulossa ja se majailee omassa pussukassaan.


Siis sohvalla näiden muiden kanssa...


Ja sohvan vieressä on se käsityöpussukka, jossa näiden kaikkien kuuluisi olla eikä suinkaan lojumassa pitkin sohvaa.


Vielä suurempana tarkoituksena olisi saada kaikki käsityötarvikkeet ja muu asiaan liittyvä joskus mahtumaan tähän hyllyyn:


Aika pitkällä tämä hitaasti etenevä projekti jo onkin. Jämälankoja on purkeissa hyllyn päällä (no, on niitä tietysti noissa laatikoissakin).


Silmukkamerkkejä löytyy täältä:


Oven takana on sekalaisia asioita.


Kuten ihan itse päällystetty virkkuukoukkuputkilo.


Kirjastoa olen karsinut rankasti.


Lankavarastoja yritän tyhjentää.


Joukossa on myös joskus valmistuneita asioita...


... ja vielä keskeneräisiä projekteja, kuten tämä pussillinen virkattuja palasia.7 kommenttia:

 1. voi kun osaisin olla noin järjestelmällinen, että kaikki tilpehöörit sun muut sais mahtumaan yhteen hyllykköön... Mutta tuo olis kyllä loistava idea, saattais jopa tavarat löytyä samasta paikkaa, ettei AINA tarviis etsiä kissojen ja koirien kanssa minne minkäkin asian on tullut työntäneeksi "varmaan talteen"... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä pelkkää hämäystä, muu kämppä on kaaoksen vallassa koko ajan... Mut ihan kätevää on, että (melkein) kaikki on samassa paikassa.

   Poista
 2. Oih, mikä ihana järjestys. Täällä on myöskin haaveena saada kaikki käsityötavarat mahtumaan niille varattuihin paikkoihin... Tai langat lähinnä. Suunnitelma on jo valmis. Yksi hyllykkö täytyy käydä ostamassa vaatekaapin jatkoksi, ja muutamia laatikoita sekä lehtikoteloita. Mutta kuten veljeni sanoo: "Hyvin suunniteltu on silti kokonaan tekemättä.." :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullakin on vielä lankoja myös vaatehuoneessa ja yhdessä pikkulipastossa. Mutta joskus vielä ne on tuolla kaikki! Aina on hyvä suunnitella. :)

   Poista
 3. Herkullinen keksisukkalaatikko. ;D Ja muutenkin niin ihanasti laatikoita, koreja ja purkkeja. Mulla mies on jo tovin vihjaillut, että käsityökorit pursuu yli äyräiden... Pitäis varmaan taas järjestää ne paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa siitä ainakin hetkeks hyvän mielen kun on kaikki järjestyksessä.. :)

   Poista
 4. Itse hankin lipaston langoille. Päätin etten hanki enempää lankaa kuin mikä mahtuu lipastoon. Tällä hetkellä lipasto on täynnä, olohuoneessa löytyy Molger-jakkarallinen Hanko-lankaa puolivalmiin torkkupeittoprojektiin, Arabian posliinikulhollinen puuvillalankaa (kun ovat niin kauniin värisiä) ja iso korillinen erilaisia lankoja (pursuu jo yli ja on levinnyt sivupöydälle, sen hyllylle ja sen alle) ja kasvihuoneeseen on eksynyt pieni korillinen keskeneräistä tyynypäällisprojektia varten. Tarvitsen apua!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...