tiistai 30. heinäkuuta 2013

Koukussa

Täytyy myöntää, että ennen ensimmäistäni en olisi uskonut tekeväni näitä vielä lisää. Mutta kuinkas sitten kävikään...


Näin olen kirjoittanut pari viikkoa sitten projektipäiväkirjaani (kiitos vaan sinne Ankkalammelle ideasta!) ja nyt niitä on yksi lisää.


Toinen Color Affection, tällä kertaa alpakkaisena versiona ja vähän räväkämmällä väriyhdistelmällä. Sama koko, ei omia sovelluksia ohjeeseen.


Reunuksesta tuli tällä kertaa aika kapea, kun ei huvittanut pelkän reunan takia aloittaa toista kerää. Tai ei se nyt ihan niinkään mennyt, koska kerä loppui sopivasti kesken päättelyn, eli muutama metri piti uudesta kerästä kuitenkin ottaa.


Jotain kamalan koukuttavaa tässä mallissa on. Helppo kuin mikä, mutta silti tarpeeksi kiinnostava. Paitsi ehkä ihan lopussa, kun silmukoita on miljoona.


Eiköhän näitä siis lisääkin tule tehtyä, luulen.


Ohje: Color Affection / Veera Välimäki
Lanka: DROPS Alpaca, värit tumma lime, tumma turkoosi ja musta. Limeä meni reilut puolitoista kerää, kahta muuta ihan vähän päälle kerä.
Puikot: 4,0 mm KnitPro-pyöröt
Ravelryssä: Color Affection 2

Huomasin muuten viimeksi merkinneeni puikot aluksi väärin (olin unohtanut mitata?), eli eka huivin tein puoli numeroa isommilla puikoilla. No, eipä tuo niin tarkkaa.

5 kommenttia:

 1. On se kaunis. Vähän harmittaa että näin tämän, sillä ensimmäisen epäonnisen Color affectionin jälkeen ajattelin, ettei enää koskaan. Mutta nyt... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kiva jos inspiroin uuteen yritykseen! :)

   Poista
 2. Ihana! Veeran huivimallit ovat kyllä huippukauniita!

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit tässä! Tämä on ilmeisen hyvin pingotettu, koska leveyttä on noin paljon. Omani ovat semmosia suiruje enemmän. :D Olen otettu, että joku on musta esimerkkiä ottanut. :) Eikö oo näppärä kirja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pingotuksesta en puhuis, kastelin vaan ja jotenkin venyttelin kuivumaan. Jostain sitä mittaa kuitenkin tuli kummasti lisää... Kirja on ihan mahtava, kiva kun pääsee hiplailemaan ja muistelemaan! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...