sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Karkkisukat

Jos iskee tarve tehdä raitasukat, ne on tehtävä, vaikka olisikin heinäkuu. Näitä karkkiraitaisia sukkia on vilahdellut eri blogeissa aina silloin tällöin ja niiden kutominen on ollut mielessä jo pitkään. Kaivoin sitten esiin mummon lahjoittaman kerän puna-kelta-pinkkiä tico ticoa (oli kuulemma liian ohutta hänelle) ja sini-viher-turkoosia Famea (joka näyttää silmiini ihan samalta kuin vastaava tico tico) ja aloin raidoittaa.


Sukkien mallissa ei ole mitään ihmeellistä. Perussukat 68 silmukalla, kakkosen puikoilla. Neljä kerrosta vuorotellen molemmilta keriltä. Ranskalainen kantapää ja kärkeen nauhakavennus. Ravelry-projektiin.


Aika jännästi meni nuo värit: toisen sukan varren raidoitus täsmää toisen sukan jalkaosan kanssa.Heilahdus.


Kivat ja nopeat karkkisukat. Lankaa jäi toiseenkin pariin (molempia värejä meni vajaa puolikas kerä), jos vaikka seuraaviin tekis vähän leveämmät raidat.


8 kommenttia:

 1. Hei vaan, kiva blogi! Ja supersöpöt Peppi Pitkätossu -vaikutteiset sukat. :)

  VastaaPoista
 2. Nää tosiaan on aika samanlaiset! :D Tosi ihanat! Mä haluasin tehdä vielä itsellenikin tällaiset, koska niistä mun edellisistä tuli mulle liian pienet..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kauheen koukuttavaa seurata minkälaisia väriyhdistelmiä tulee seuraavaks! Mä luulen että teen jossain vaiheessa toisetkin, ehkä levennän raitoja tai jotain ettei ihan samanlaisia tuu. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...