maanantai 12. elokuuta 2013

Kookossukat

En pystynyt vastustamaan raitasukkia, taaskaan.


Turun Lankamaailman synttäri-alesta mukaan tarttunut Zauberball halusi ihan välttämättä raidoiksi luonnonvalkoisen Fabelin kanssa.


Zauberballin väri on nimeltään wer hat die Kokosnuss? (mahtava tapa nimetä lankoja!), joten näistä tuli kookossukat. Ja kun ei noista taikapalloista oikein koskaan tiedä mitä saa, niin näistä tuli aika erilaiset keskenään. Ekasta kauniin ruskeasävyinen, toisesta tylsän harmaa. Ehkä pariksi kuitenkin tunnistaa?


Jotain uutta piti kokeilla näissäkin perussukissa, joten jatkoin kantapäätestauksia. Jo toisella yrityksellä onnistuin koon arvioimisessa. Ihan hauskat tuli ja ainakin raitasukkiin sopii kivasti, kun raidat oikein korostuu tuossa kantapään yläpuolella. Jotenkin toisella tavalla teen kuitenkin tuon kantapään kääntämisen, jos joskus kokeilen uudestaan. Näihin jäi nimittäin taakse kivat reiät.

Näistä jäi lankoja sen verran, että kuvittelisin tekeväni samalla väriyhdistelmällä ehkä jotain käsiin sopivaa. Palaan siis luultavasti asiaan...

Malli: omasta päästä varpaista aloittaen, kantapäähän resepti täällä
Lanka: DROPS Fabel ja Schoppel-Wolle Zauberball, n. 30g molempia
Puikot: 2,25 mm KnitPro-pyöröt
Ravelryssä: Kookospähkinä

5 kommenttia:

  1. Joo, mulle kans ainakin toiset tilaussukat vois olla tommoset jotkut kivat raidalliset. Toi ruskeansävyinen on eritoten oikein mainio. Jos toiset ois raidalliset ja muuten tavalliset, ja toisissa ois joku kiva kuvio... Pidetään katselmus- ja mittausiltama, johon voi yhdistää myös muunlaista aktiviteettia.
    HA

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...