lauantai 17. elokuuta 2013

Joko se syksy tulis?

Valmistaudun täällä syksyn tuloon parhaani mukaan. Kookossukista jäi lankaa reippaasti jäljelle ja värit jäivät päähän kummittelemaan, joten tein samaa sarjaa olevat kämmekkäät.


Löysin ravelrystä kivan kämmekäsohjeen, joka oli tarkoitettu huomattavasti paksummalle langalle, joten näihin on katsottu sieltä lähinnä vinkkiä toteutustapaan.


Ensin neulottiin poikittain tuo yläreunan kaitale, jonka reunasta poimittiin silmukat ja luotiin peukaloa varten muutama lisää. Sitten vain kavennellen alaspäin ja loppuun lisäsin vielä muutaman nurjan raidan ranneosaan.


Eihän se tietysti mikään yllätys niiden sukkien jälkeen ole, että näistäkin tuli ihan eriväriset keskenään. Mutta eipä haittaa!

Ohje: reippaasti muokattu Camp Out Fingerless Mitts
Lanka: Schoppel-Wolle Zauberball, väri wer hat die Kokosnuss, 28 grammaa sekä DROPS Fabel, huimat 5 grammaa luonnonvalkoista
Puikot: 2,5 mm KnitPro-pyöröt
Ravelryssä: Kookoskämmekkäät

Muitakin syksyisiä puuhia olen harrastanut: jatkoin säilömiskokeiluja ensin tomaateilla ja ylimääräisen liemen takia myös muilla, sekalaisilla vihanneksilla. Vielä tässä jännitän, napsahtavatko purkkien kannet kiinni.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...