torstai 22. syyskuuta 2016

Eikä siinä vielä kaikkiHuivibuumi on vaihtunut sekalaiseksi paita-, takki-, sukka- ja kämmekästehtailuksi, mutta vielä on ainakin kaksi kesällä valmistunutta huivia esittelemättä. Molemmat ovat saman suunnittelijan käsialaa, mutta tämä ensimmäinen on mielessäni erityisen tärkeä, koska neuloin osan siitä ihan erityisellä matkalla.
Värivalintani eivät ehkä menneet ihan nappiin, koska tuo nostetuilla silmukoilla muodostuva kuviointi hukkuu osittain langan kirjavuuteen. Kiva tästä tuli silti. Lanka tosin ei riittänyt läheskään ohjeen mukaiseen kokoon, vaikka sitä kului metreissä ohjeessa mainittua enemmän ja valitsin vieläpä pienemmät puikotkin. Jouduin siis lopettamaan toiseksi viimeisen osuuden pari mallikertaa aikaisemmin, jotta reunukseen jäi riittävästi lankaa. Mystistä, mutta ei haittaa sekään, koska Melanien huiveista tulee pienempinäkin versioina ihan riittävän suuria.Lankana käytin aivan ihanan pehmeää Handun yksisäikeistä, jota on ehkä saatava lisää jossain vaiheessa. Tai ainakin jotain yksisäikeistä huivitarpeisiin.


Ohje: The Love of Spiders / Melanie Berg
Lanka: Handu Ilun Sinkku, Totinen hyvä keskiharmaa ja Totinen puna-oranssi (tai jotain sinnepäin), vähän vajaa vyyhti kumpaakin
Puikot: 3,75 mm pyöröt
Ravelryssä: Love

3 kommenttia:

  1. Upea huivi! Nostettujen silmukoiden osuus on kaunis ja tuon osion neulominen pitää varmasti mielenkiintoa yllä.

    VastaaPoista
  2. Kauniin syksyinen tuo puna-oranssi.

    VastaaPoista
  3. Upea huivi! Tuntuu, että Melanien huivit ovat kaikki ihan mielettömän kivoja. Tähän malliin silmäni ei ollut ottanut ennen sinun värivalintaasi. Herkku!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...