tiistai 29. joulukuuta 2015

Luksusta kaulaan





Loogista varmaankin olisi esitellä ensin huivi, josta jää jämät pipoon ja sitten vasta se pipo. Nyt kävi kuitenkin toisinpäin ja pipo tuli valmiiksi ensin. Tänään sain pääteltyä huivistakin langat ja vetäisin sen saman tien kaulaa lämmittämään. Aivan ihanan iso ja kaunis huivi tämäkin!




Mutta mitäpä muutakaan voi odottaa, jos huivin on suunnitellut yksi lemppareista ja langat ovat silkkaa luksusta. Tähän toki voisi helposti käyttää kivoja jämiäkin, mutta Unicorn Tailsit houkuttelivat liikaa. Ne (ja harmaan) kävin hankkimassa joululahjaksi itselleni Jyväskylässä piipahtaessa, vaikkakin pääväriä piti sittemmin tilata yksi vyyhti lisää. En tiedä oliko käsiala niin paljon löysempää vai lanka niin erilaista kuin ohjeessa käytetty, mutta kaksi vyyhtiä harmaata ei tosiaan ollut lähellekään tarpeeksi. Mutta eipä sekään haittaa, koska nyt on vuorilankaa useampaankin pipoon. 


Ohje: Solaris / Melanie Berg
Lanka: harmaa (5660) Cascade Yarns Heritage Silk sekä Madelinetosh Unicorn Tails, värit Purple Basil, Coquette-Deux, Tart, Glazed Pecan ja Magnolia Leaf
Puikot: 3,5 mm pyöröt
Ravelryssä: Yksisarvinen

17 kommenttia:

  1. Oi miten ihana! Nää Melanie Bergit kyllä houkuttelee yksi jos toinenkin, taidan laittaa uudenvuodenlupaukseksi vihdoinkin tehdä yhden!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä! Mulla on jonossa, noh, monta. Ihan aloin äsken ihmetellä, että oonko tosiaan tehnyt vain kaksi mallia, mutta näköjään keskeneräisinä on kaksi ja suunniteltuna jo monta muuta :)

      Poista
  2. Kaunis malli, täytyy laittaa muistiin. Herkulliset värit olet valinnut. Unicorn Tailsit voisi olla vuoden 2016 lanka kokeilu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäkin oli semmoinen mukavan aivoton neulottava, suurin osa pelkkiä oikeita silmukoita ja langankiertoja. Suosittelen, ja Unicorn Tailsit on kyllä sellaisia herkkuja, että vaikea on vastustaa... :)

      Poista
  3. Voi että, toi huivi on törkeen hieno! Juuri tänään törmäsin siihen Ravelryssä ja päätin sen oitis jossain vaiheessa neuloa.

    Suuri koko on silkkaa luksusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tässä huivissa on kyllä luksusta kerrakseen :)

      Poista
  4. AIETTÄ! Hieno on! Mä haluaisin kanssa tehdä tuon, mutta johonkin pitäisi ensin päästä läästimään niitä yksisarvisen häntiä, nyt ei vähempi riitä. Tämäpä oli inspiroiva postaus!

    VastaaPoista
  5. tosi nätti huivi ja pipo! Tuo on kyllä ihana lanka <3

    VastaaPoista
  6. Ompas kaunis, varsinkin nuo reunanypylät :)

    VastaaPoista
  7. Ai jestas, kylläpä on kaunis huivi ja ihanat värit.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...