keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Laatikon ulkopuolella




Jos yhdistetään melko suuri määrä lyhennettyjä kerroksia, raitoja, reikiä, muhkea palmikko, aaltoileva reunus, järjettömästi i-cordia ja kolme väriä, ei ehkä puhuta sellaisesta kaikkein tavallisimmasta huivista. Näitä kaikkia löytyi Stephen Westin tämänvuotisesta mysteerihuivista ja vaikka välillä epäilytti suuresti, huivista tuli sittenkin oikein kiva. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun osallistuin mysteerineulontaan, mutta ei taida jäädä viimeiseksi. Nyt on vähän vieroitusoireita, kun perjantaina ei tulekaan uutta ohjeen palasta. Onneksi sentään on joulukalenteri!



Huivi näytti ensimmäisen vihjeen jälkeen jonkinlaiselta siiveltä, mikä aiheutti suurimman epäluulon, kun pelkäsin tulossa olevan jotain perhosensiipiä tai vastaavaa. Mutta ei, seuraavaksi rakenneltiin tuo muhkurainen palmikko, jonka jälkeen silmukat poimittiinkin aika yllättävästä suunnasta ja annettiin aaltoilla oikein kunnolla. Vielä ennen tunteja kestänyttä päättelyä tuntui, että huivista tulee liian pieni, vaikka lankaakin meni paljon ennakkoon arveltua enemmän. Sekin oli aivan turha epäilys. Kastelun jälkeen, ilman sen kummempaa pingotusta, huivi olikin ihan kääriytymismateriaalia eli juuri hyvä. Väritkin ovat mieleiset (onneksi en lähtenyt sen ensimmäisen riemunkirjavan suunnitelman vietäväksi).




Lanka: Handun vahvistettu Merinosukkis (sinikirjava), LoveKnitting Special Merino Lace (vihreä) ja Louhittaren Luolan Tuulen Tytär (Villiviini)
Puikot: 3,5 mm pyöröt
Ravelryssä: The Doodler 

11 kommenttia:

 1. Wow! Kaunis tuli!! Mielenkiintoinen rakenne koko huivi.

  Kysymys ihan eri asiasta: Oletko huomannut että Schoppelin "Frische Fische" päästävät todella paljon väriä pesussa??? Ja jos se on yhdistetty valkoiseen lankaan.....eli raitasukat kuten sinä teit(ja minä)... Minkä näköinen mahtavat sukat olla??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tällaista huomannut, vaikka olenkin sukat kastellut ennen käyttöön ottoa. Voisikohan olla viallinen kerä, jos noin paljon päästää väriä? Harmillista kyllä!

   Poista
 2. Älyttömän kaunis huivi, wau!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis huivi. Ihanat värit ja malli.

  VastaaPoista
 4. Tuosta tuli kyllä toellaan kaunis ja ihana kääriytymishuivi <3 Mie en tuohon uskaltautunu ja Other oneki juminu toiseen vihijeeseen ko alako vit***aa nii kovin silimukkamerkin puttoominen :( ehkäpä joulun pyhinä sen tekasen ko lahajat neulottu (toivottavasti :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse totesin, että yksi mysteeri saa riittää, mutta kauniita huiveja on Veeran ohjeellakin tehty. Ehkä enemmän mun tyylisiä, vaikka tuli tästäkin tosi kiva lopulta :)

   Poista
 5. Eihän tuohon voi sanoa kun että hieno!

  VastaaPoista
 6. No ei oo ihan perushuivi :D Tosi hauska ja kekseliäs, olet valinnut tähän hienot värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tämmöistä kyllä osais omasta päästään tekaista! Värivalinnat meni lopulta hyvin, se eka yritys olis näyttänyt todennäköisesti karmaisevalta värioksennukselta :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...