torstai 6. elokuuta 2015

Valikoidut vastaukset

Olen saanut Liebster Award -haasteen triplana: Saturninalta, Maaritilta ja Johannalta. Kiitos kaikille haastajille! Koska olen laiska vastailemaan ja 33 kysymystä vaikuttaa liioittelulta, päätin vastata valikoiden 11 kysymykseen. Homman juju on tämä:


Liebster Awardin idea on uusien ja tuoreiden blogien löytäminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster Award annetaan bloggaajalta bloggaajalle.
1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä blogisteille.

Laiskottaa myös sen verran, että en itse haasta ketään (ja kaikki on varmaankin jo haastettu), mutta tähän saa tarttua ihan kuka haluaa!

Sitten niitä vastauksia:

1. Miksi aloitit bloggaamisen?

Jotta en enää tukkisi kavereiden fb-seiniä käsityökuvillani. Ja että muistaisin paremmin, mitä kaikkea on tullut tehtyä. 

2. Mainitse kolme kaikkien aikojen suosikkiblogiasi
Neulova Narttu, Napit puuttuu ja Missä neuloimme kerran. Nämä tulivat ekana mieleen, mutta paljon on muitakin loistavia blogeja.

3. Millaisia projekteja sinulla on tällä hetkellä kesken?
Hehee, kaikenlaisia! Nyt on meneillään KesäKAL, johon saa neuloa ihanista langoista niin paljon kuin vaan ehtii, joten pääasiassa keskityn niihin projekteihin. Aina on myös kesken jonkinlainen raitasukkaprojekti, joku ikuisuushomma, muutama huivi, satunnaisia virkkauksia...

4. Jos sinulla on to do -lista, niin mitä se sisältää?
Listani on ravelryn jono, jota olen välillä yrittänyt järjestellä ja karsia, mutta jatkuvasti se vaan paisuu. Yleensä sen ohi on aika helppo kiilata, kun joku idea vaan on pakko toteuttaa heti. Tai ainakin aloittaa. Listalla on sukkia, huiveja, villatakkeja ja kaikenlaista muuta.

5. Otatko blogisi kuvat itse vai onko sinulla ns. hovikuvaaja?
Itse olen ottanut jokaisen kuvan. Välillä se vaatii hieman akrobatiaa, välillä juoksemista kameran luo ja takaisin, ja välillä koko kuvaaminen ei voisi vähempää kiinnostaa.

6. Mikä on isoin projektisi, jonka olet toteuttanut?
Sen on pakko olla joku virkattu peitto. Blogiin asti on ehtinyt vain tämä:

7. Mitä muuta harrastat bloggaamisen ja käsitöiden lisäksi?
Haluaisin sanoa tähän, että uimista ja lukemista, mutta tosiasiassa viime aikoina kumpikin on jäänyt hyvin vähiin. Ei vaan malta päästää irti puikoista! Tänä kesänä on ollut myös mahdollisuus panostaa pihahommiin, mutta aika rempalleen nuokin on jääneet.

8. Kuinka paljon "markkinoit" omaa blogiasi? (esim. facebook, instagram)
Facebook on ainoa kanava, muihin en ole lähtenyt mukaan enkä ole lähdössäkään. Pinterestiin yritän myös muistaa jakaa kuvia valmistuneista töistä.

9. Mitkä asiat saavat sinut kiinnostumaan jostain blogista (esim. kuvat, tekstit, ulkoasu) ?
Isot kuvat kiinnittät parhaiten huomion, yleensä simppeli ulkoasu saa jäämään lukijaksi. Persoonallinen tapa kirjoittaa on aina plussaa, mutta lukulistallani on kyllä blogeja ihan laidasta laitaan.
 
10. Mikä on paras kommentti, jonka olet blogissasi saanut? 
En jaksanut selailla kommentteja kovin pitkälle, mutta tämä oli aika ihana:
"Tulen aina hyvälle tuulelle kun näen sinun sukkia." Tulin itse melkoisen hyvälle tuulelle tästä kommentista.

11. Mikä on ollut onnistunein käsityösi? 
En osaa nimetä mitään yksittäistä työtä, mutta siinä vaiheessa kun sain kaikki yksityiskohdat toimimaan ihan tavallisissa, ohuissa villasukissa, olin erittäin tyytyväinen. On myös mahtavaa, kun saa kuulla sukkien saajilta kehuja istuvista sukista! Toinen onnistumisen elämys tulee jokaisesta ylhäältä alas neulotusta villapaidasta ja -takista, on se niin näppärä tekniikka.

Bonuksena: Mitä haluaisit sanoa lukijoillesi nyt?
Kiva kun käytte lukemassa, älkääkä ihmeessä kadotko minnekään!

3 kommenttia:

  1. Huikea peitto! (: Raikas lopputulos - monesti tilkkupeitot on vähän tunkkaisen näköisiä mutta tuo ei kyllä ole. Siinä on ollut tekemistä. Ja olipa kiva lukea muutenkin.

    VastaaPoista
  2. Ei tosiaankaan kadota! Mukavia vastauksia ja monissa asioissa olen hyvin samoilla linjoilla, esim. suosikkiblogit ja harrastukset. Ja peittosi on upea!

    VastaaPoista
  3. Kiitos haasteeseen osallistumisesta

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...