perjantai 5. kesäkuuta 2015

Neulominen kannattaa aina!


Katsokaa vaikka: niin ahkerasti neuloin KevätKAL:n innostamana, että sain siitä hyvästä palkinnon! Tämä oli todellakin yllätys, koska luulin kaikkien palkintojen perustuvan arvontaan, joten lähinnä toivoin itselleni arpaonnea. Mutta kyllä tosiaan kannatti puikkoja heilutella. Suuria vaikeuksia oli äskeisellä kauppareissulla olla repimättä pakettia auki heti sen saatuani, mutta kyllä sen päältä tunnusteleminenkin jo paljasti palkinnon ihanaksi.Ja mistä ne tiesivätkin, että juuri Tuulen tytärtä olen halunnut kokeilla ja että joku tumma väri olisi tosi kiva villatakin pääväriksi. Tämän värin nimi on Keskiyö ja se on kyllä tosi kaunis. Raitaväreiksi löytyisi ainakin Väinämöistä. Eli näille langoille on jo jonkinlainen suunnitelma. Ja sitten tuon kassin väri, sehän on ihan täydellinen vihreä! Ah onnea, kiitos Titityy!

5 kommenttia:

 1. Slurp, miten ihana palkinto KAListeluista. Onnittelut onnekkaalle, ahkeralle ja taitavalle!

  VastaaPoista
 2. Onnea! Ihana palakinto kyllä. Siulla tuo TDS alko myös mukavasti. Mie en oo ensimmäistäkkään sukkaa vielä valamiiksi saanu va enpä mie kilipailemmaan lähtenykkään :)

  VastaaPoista
 3. Oi, mikä palkinto! Nyt harmittaa, kun en saanut aikaiseksi kalistella mitään :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä kannattaa! Tässä lauantai-illan iloksi neulon ja lueskelen neulebogeja. Täällä oli oikein mukavaa, kiitos vain!

  VastaaPoista
 5. Oih, kyllä kannattu tikutella. Aivan ihana lanka!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...