torstai 4. kesäkuuta 2015

Kisailua ja hyväntekeväisyyttä


Viime vuonna seurailin innolla sivusta muiden neulojien sukkakisailua, mutta tänä vuonna päätin sitten itsekin lähteä mukaan. Tosin en mitenkään vakavissaan, kun kesään osuu muutakin tekemistä kuten matkustelua, jolloin en pysty tosissaan pisteitä tavoittelemaan. Olenkin mukana joukkueessa, joka ei ota tätä turhan vakavasti, vaan joka saattaa muokkailla ohjeita omiin tarkoituksiin sopivasti ja neuloa silloin, kun sattuu huvittamaan. Kivaa onkin ollut ainakin tähän saakka!Ensimmäisellä etapilla nyt kuitenkin sattui käymään niin mukavasti, että neulottavaksi tuli yhden lempisuunnittelijan sukkapari ja kummasti kilpailuvietti pääsi valloilleen. Lankakin oli niin mahtavaa (ensimmäinen Handuni muuten), että mikäs siinä oli neuloessa. Sukat valmistuivat suunnilleen 40 tunnissa, joista voi vähentää kahdet melko lyhyet yöunet ja muut tavalliset touhut, ja tällä suorituksella sijoitukseni oli 38. Ihan olen tyytyväinen! Seuraavista etapeista en lupaakaan sitten mitään, kun luvassa lienee kirjoneuletta, helmien pujottelua ja kaikenlaista muuta, mihin en usko ryhtyväni, mutta onneksi onkin lupa muokkailla ohjeita.


Tämä ensimmäinen ohje oli taattua laatua ja leppoisaa neulottavaa, vaikkakin valitsin ehkä hieman turhan pienet puikot ja sain käteni välillä kipeiksi kierrettyjen silmukoiden siirroista. Tykkään niistä silti. Ja jotenkin tyypillistä, että onnistuin länttäämään kantapääni sukkia kuvatessa johonkin mutalammikkoon, joten nyt mulla on hienot uudet sukat ruskeilla kantapäillä. Muuten ei mitään valittamista.

Ohje: Virrat / Tiina Kuu (tulossa muiden kuin Tourilaisten saataville ensi vuoden alussa)
Lanka: Handu Paksu perussukkalanka, 125 grammaa väriä Totinen uimahalli isoimpaan kokoon
Puikot: 2,25 mm KnitPro-pyöröt
Ravelryssä: TdS 2015, Gamma


7 kommenttia:

 1. Onpa raikkaan väriset sukat ja muutenkin nätit :).

  VastaaPoista
 2. Vitsin hienot! Mulla on juuri samat tulossa, mutta paljon olen sua jäljessä. Nopea olet ollut, vaikket tosissaan vauhdista kisaakkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin kiva ohje, että pikkasen ehkä innostuin... Hölmöltähän se tuntui herätä aamukuudelta sukkaa kutomaan. :) Tsemppiä sun sukkiin, jos et vielä ole ehtinyt saada niitä valmiiksi!

   Poista
 3. Kiva sukkamalli ja niin kauniinväriset!

  VastaaPoista
 4. Ruskeahan sopii hyvin turkoosiin :-D Ei vainenkaan, mieletön värivalinta, sopii hienosti Virtoihin (taipuuko se noin?)
  Onnea hienosta sijoituksesta! Kyllä on kiva olla suomalainen. Ei puhuta ääneen siitä, että mun sukissa ei oo vielä kiilojakaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuloslista on kyllä mahtavaa luettavaa meidän näkökulmasta. Tsemppiä sullekin, kyllä ne valmiiks tulee! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...