keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Rumpujen pärinää

No niin. Kiitoksia oikein paljon kaikista onnitteluista, kehuista ja muusta kivasta, mitä arvontavastauksissanne kerroitte! Lukijoita on tullut sen sadan päälle jo reippaasti lisää, joten ihan heti seuraavan viidenkympin jälkeen en taida vielä uutta arvontaa järjestää. Tämä oli samalla testi, koska halusin selvittää ihmisten värimieltymyksiä. Jännittävää oli, että kaikki mahdolliset värikombinaatiot saivat vähintään yhden maininnan. Kärkipaikasta kamppailivat syksy & okra, syksy & musta ja syksy & harmaa, mutta alusti asti näistä ensimmäinen oli johdossa ja saikin lopulta selvästi eniten suosiota. Kovin värikkäita olette!

Itse arvonnan suoritin ihan vanhanaikaisesti leikkelemällä nimilistan arpalipukkeiksi ja laittamalla ne hattuun (tai pipoon). Hatusta nousi lappu, jossa luki näin:


 Sukat näissä väreissä saa siis Lilja, joka kommentoi 16.9. seuraavasti:

Mahtavaa! Mukana ollaan. Talvi ja keltainen. :)

Nyt tarvitaan enää kokotiedot, niin pääsen sukkia tekemään. Onnea voittajalle!

4 kommenttia:

 1. Jeee! Ihanaa! :D koko on sellainen aika tavis 37. Jos on muuta asiaa, laita viestiä lilja.palmgren ät gmail piste com.

  VastaaPoista
 2. Hei! Törmäsin ihan sattumalta tällaiseen (http://www.pinterest.com/pin/221169031671374859/) pipoon. Piposta tuli kertaheitolla mulle sellainen päähänpinttymä ettet usko! Olisi ihan huippua antaa tuollainen aivopipo hyvälle ystävälleni ylioppilaslahjaksi. Hän valmistuu näillä näkymin vasta keväällä 2016, mutta koska innostuin asiasta niin paljon, etsin pipolle jo nyt neulojaa. En siis itse osaa (valitettavasti) virkata tai neuloa ollenkaan. Blogisi pikaisen selaamisen perusteella en tiedä, teetkö normaalisti käsitöitä tilaustyönä tai ylipäätään onnistuisiko tällaisen pipon tekeminen sinulta. Ohjetta minulla ei ole siis antaa. Mitä ajattelet, olisitko kiinnostunut tekemään aivopipon minulle ns. tilaustyönä? Ja jos olisit, mitä se maksaisi?

  Voit halutessasi ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla (aino.silvennoinen@kolumbus.fi) tai vaikka ihan vastaamalla tähän kommenttiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! En valitettavasti neulo mitään tilauksesta, ainakaan tällä hetkellä. Toivottavasti löydät jonkun muun innokkaamman! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...