maanantai 13. marraskuuta 2017

Laatikossa


Olen tässä syksyn mittaan neulonut noin miljoonan silmukan verran sileää neuletta, tai siltä ainakin tuntuu. Tässä yksi esimerkki: Jojin laatikkopaita pitsivahvuisesta Holstin Noblesta. Valmis neule on oikein mukava ja kepeä, mutta oli siinä kyllä neulottavaa.



Koska neuloin paitani ohuemmasta langasta, tuli pääntiestä aika paljon pienempi ja hihojen silmukkamäärää piti hieman säätää. Muuten menin ihan ohjeen mukaan, mitä nyt joitain senttejä lisäilin joihinkin kohtiin. Reilun laatikkomaisen muodon vuoksi vartalo-osan silmukkamäärä oli kuitenkin ihan hyvä myös tälle langalle ja neuletiheydelle. 



Ohje: Vneck Boxy / Joji Locatelli
Lanka: Holst Garn Noble, vähän vajaat viisi kerää väriä Jasper
Puikot: 3,0 ja 2,5 mm pyöröt
Ravelryssä: V-tyyli

6 kommenttia:

  1. Kaunis! Onpa vaatinut kärsivällisyyttä!

    VastaaPoista
  2. OIkein nätti tuli =) Itse en uskonut käsin neulovani boxya ikinä niin neuloin oman pyöreä kaula-aukkoisen boxyni sileät vartalo-osat neulekoneella ja sit hartiat ja resorit käsin =D

    VastaaPoista
  3. Kiva paita, luottoneuleainesta!

    VastaaPoista
  4. Hieno! Kärsivällisyys kannatti, lopputulos on ihana.

    VastaaPoista
  5. Upea! Minäkin ostin ohjeen ja en meinaa päästä alkua pidemmälle. En kertakaikkisesti ymmärrä, miten alun olkapäät yhdistetään. Olen saanut puikoilleni melkoista sekamelskaa. Tästä taisi tulla vähän pidempi projekti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joko olet päässyt tästä vaiheesta yli? Olkapäät siis neulotaan erikseen ja väliin luodaan pääntien silmukat, jos nyt oikein muistan. Ei sen kummempaa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...