maanantai 15. elokuuta 2016

RadioactiveSais tulla syksy ja vähän vielä viileämmät säät, koska mulla on täällä pystyssä huivitehdas (ja vähän ehkä myös sukkatehdas, ainakin suunnitelmia riittää). Varsinkin tämä ensimmäisenä päättelyasteelle päässyt huivi on sen verran lämmin, paksu ja muhkea, että ei ihan vielä pääse käyttöön. Mieli tekisi kyllä, koska tämä on aivan ihana. Harvemmin mikään huivi on näin hyvin asettunut hartioille. 

Kaksivärisen patentin (tai briossin, miten vaan) neulominen on niin järkyttävän koukuttavaa, että tätäkään ei olisi malttanut käsistään laskea ja mennä välillä nukkumaan. Kun neuleen rytmiin pääsee mukaan, se vie mennessään. Ja sitten jos on vielä tällainen nerokas malli käsissä, niin mikäs siinä neuloessa.

Huivin langat löysin omia varastoja penkomalla ja pääosaanhan tässä pääsi tuo Lanitiumin mainio Radioactive swamp. Tosin ruskeampi puoli huivi on tavallaan se "oikea", vaikka käännettävää malliahan tämä on. Enemmän juuri nyt miellyttää silmää vihreä puoli, saa nähdä miten sitten syksymmällä käy. Reunuksista tuli melkoisen värikkäät kahdella kirjavalla langalla, mutta ei haittaa!
Ohje: Clockwork in Brioche / Stephen West
Lanka: Wollmeise Twin, värit Gianduia (NIP) ja Okzident (NIP) sekä Lanitium ex Machina Basic Sock, värit Radioactive swamp ja Shire
Puikot: 3,5 mm pyöröt
Ravelryssä: Radioactive Brioche

11 kommenttia:

 1. Ompa kyllä ihanat värit, sopisi niiiin minullekin :) Ja jos vanhat merkit paikkansa pitää niin minä, hitaastilämpenevä, innostun briossista ehkä joskus vuonna 2020...

  VastaaPoista
 2. Upea huivi! (: Ihanat väritkin. Kyllä kelpaa syksyn tulla.

  VastaaPoista
 3. Todella tykkään sun värisilmästä! Monessa aiemmassakin työssä on mun silmille niin kaunista katseltavaa että! Ja noita reunaraitoja on just hyvä määrä ettei ole liian riemunkirjava. Rauhallinen kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis! Hienot värit ja niin seesteinen kokonaisuus! Varsinkin tuossa vihreässä puolessa mun silmä lepää...

  VastaaPoista
 5. Upea huivi! Laitoin "pitäisi tehdä"-listalleni.

  VastaaPoista
 6. Ihanan syksyinen huivi ja täydelliset noi reunan kontrastivärit!

  VastaaPoista
 7. Hieno on huivisi. Tuo neulomistyyli se vielä puuttuu osaamisestani.

  VastaaPoista
 8. Oooh: huivi, jossa on kaksi oikeaa puolta! Kirjava reunus rikastaa kivasti ilmettä. Tykkään!

  VastaaPoista
 9. Ihanaihanaihana !!! Tahtoo kanssa ,samalla mallilla. Kiitokset inspiraatiosta.

  VastaaPoista
 10. Mieletön! Toi reunus on just täydellinen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...