perjantai 3. kesäkuuta 2016

Villasukat pienellä twistillä


Tour de Sock on täällä taas! Ensimmäisen etapin tuloslista on melko hauskaa luettavaa, kun alkupää on yhtä suomalaisten juhlaa. Itse ajattelin pistää kaikki paukut ensimmäisiin sukkiin - sillä varauksella, että malli on kiva - ja pääsin 30 nopeimman joukkoon. Siihen vaadittiin sen verran tiivistä neulomista, että vaikea käsittääkään noiden nopeimpien neulomistahtia.


Nämä olivat helpot ja hauskat sukat neuloa - kierrettyjä silmukoita ja helppoa pitsiä. Valittavana oli kolme kokoa, joista valitsin silmukkamäärän perusteella suurimman ja hyvä niin, koska ilmeisesti olen noiden metallipuikkojen myötä alkanut tiukistella ja luultavasti pienemmät sukat eivät olisi näihin koipiin mahtuneet. Se hyvä puoli ison koon neulomisessa on, ettei ainakaan tarvitse jännittää minimivaatimusten täyttymistä.


Lankana käytin keväällä ostettua Lanitiumia, joka oli aivan ihanaa neulottavaa. Väritkin ovat niin herkulliset, että monta kertaa pysähdyin kesken neulomisen niitä ihastelemaan. Vähän turhan kirjava lanka tuli valittua tähän malliin, mutta onneksi kuvio sieltä sentään jotenkin erottuu.


Ohje: Twists & Turns / Adrienne Fong
Lanka: Lanitium ex Machina Basic Sock, väri Shire
Puikot: 2,0 mm pyöröt
Ravelryssä: TdS 2016, Baratheon


P.S. Apua, tänne on ilmestynyt lukija numero 200! Se olisi arvonnan paikka, pistetään mietintämyssy päähän.

8 kommenttia:

 1. Onpas kivat! Ja vauhdilla olet vetänyt!

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat, tosi ihanan värinen lanka!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut hienosta suorituksesta! Tuloslista on tosiaan hauskaa luettavaa, mutta mitäs kieputtavat sitä lankaa puikon ympäri joka silmukan kohdalla ne muut - eihän sitä sellasella tekniikalla nopeesti sukkaa saa neulottua :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat, tsemppiä seuraavalle etapille!

  VastaaPoista
 5. Ihana lanka sulla näissä! Namskis. Ja vauhti on ollut hurjaa.
  Mä tässä yritän vältellä kyseisen mallin neulomista surffailemalla. Kai se on pakko palata sorvin ääreen :D

  VastaaPoista
 6. Hienot ja tuo väri langassa on kyl upea!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...