keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Matkalta



Reissussa oli toki mukana pari neulomusta, joita olen nyt jatkanut kotona ja pienen pätkän jopa Titityyn Kesämiitissä. (Olipas muuten hauska nähdä livenä tuttuja kasvoja facebookista ja blogien takaa, vaikka en juuri juttusille uskaltanutkaan!) Näihin railakkaan värisiin raitasukkiin käytin Zigzagulareista jäänyttä kirjavaa jämää yhdistettynä ärjyvän pinkkiin, jota jäi reippaasti jouluprojektista - ei taaskaan yhtään omia värejä, mutta aika hauskat näistä tuli silti.


Sukat ovat ihan perushommaa: ylhäältä alas, viiden kerroksen raidat, ranskalainen kantapää, nauhakavennukset. Viikonlopun raidoittumista oli taas hauska seurata. Pitäisi nyt vaan muistaa, että parempi ostaa yksivärisiä lankoja ja raidoittaa itse, vaikka nuo kirjavat ovatkin vyyhdillä niin houkuttelevia.



Lanka: Louhittaren Luolan Väinämöinen, värit Ärjy ja Viikonloppu
Puikot: 2,0 mm KnitPro-pyöröt


Toista matkakäsityötä askartelin eteenpäin muun muassa tällaisissa maisemissa:


Siitä tulee aika kiva huivi, joka valmistuu päivänä minä hyvänsä. Muitakin matkakuvia voisi esitellä, jos joku vaan jaksaisi käydä kuvat läpi...


7 kommenttia:

  1. Kivat raitasukat! Tuommoinen pinkki on alkanut viime aikoina mielyttää silmää ja nämä sun sukat ei ainakaan vähennä tätä uutta mieltymystä.

    VastaaPoista
  2. Aivan huikean ihanat raitasukat!

    VastaaPoista
  3. Ihanat värit. Oli mukava tavata neulemiitissä!

    VastaaPoista
  4. Voi himpskatti! Onpahan upeat sukat, ja ihan mun väriset. Tosi kivat raitasukat.

    VastaaPoista
  5. Kivasti uppoaa tuo kirjava tuon pinkin sekaan. Oikein onnistuneet sukat!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...