keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Omat värit


Pinkkien ja keltaisten väripläjäysten jälkeen palasin tuttuun ja turvalliseen: näissä vähän "likaisissa" väreissä viihdyn ihan oikeasti. Lankaa tähän huiviin hain kolmen kerän verran Titityyn miitistä ja osallistun tälläkin työllä KesäKALiin.Tiesin, että huivista tulee suuri, mutta kyllä silti yllätyin, kun päättely vihdoin viimein (noin neljässä tunnissa) oli tehty. Tähän voi tosiaankin kääriytyä miten päin vaan. En valita lainkaan. Huivi on pehmoinen, kuohkea ja kevyt, siis aivan mahtava.
Tämä oli oikein rentouttavaa neulottavaa: ensimmäinen osio oli tehty hetkessä, kun sai neuloa pelkkiä oikeita silmukoita, keltaisessakaan ei kauan nokka tuhissut, parsanvihreä vaati jo vähän kärsivällisyyttä, mutta vaikeaa ei ollut missään vaiheessa. Päättelyyn otin mukaan tummanharmaata selkeyttämään hommaa, mikä oli ihan hyvä päätös. I-cord -harjoitukset saivat hyvää jatkoa, vaikka hermo meinasikin mennä, kun päättelylle ei tuntunut loppua näkyvän.Jos nyt jotain tekisin toisin, niin miettisin nuo lyhennetyt kerrokset uudestaan, ettei värinvaihtoihin syntyisi tuollaisia reikärivejä. Toisaalta ne voi ajatella malliin kuuluviksi, joten eivät nekään enää pistä yhtä paljon silmään kuin neuloessa. Tästä tuli kiva, selvää lemppariainesta!


Ohje: Smooth Move / Stephen West
Lanka: Holst Garn Coast (Nutmeg, Aconite ja Asparagus), päättelyyn Holst Garn Supersoft, väri Slate Grey
Puikot: 4,0 mm KnitPro-pyöröt
Ravelryssä: Muskotista parsaan

14 kommenttia:

 1. Aika kähee! Ja hyvät värit :).

  VastaaPoista
 2. No nyt on hyvät värit kieltämättä. Itsekin noissa viihtyisin oikein hyvin! Varmaan on mukavan tuntuinenkin. (:

  VastaaPoista
 3. Hieno huivi!! Saako kysyä oliko se wrap and turn (w&t) näissä "reikärivissä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ohjeessa ei kiedottu silmukoita ollenkaan, käännyttiin vaan. Siinä vaiheessa kun aloin asiaa miettiä, olin jo niin pitkällä, että päätin tehdä loppuun asti samalla tavalla. Wrapit olisi ollut parempi ratkaisu :)

   Poista
 4. Kaunis huivi, kauniimpi kuin alkuperäinen :-D

  VastaaPoista
 5. Upea huivi, ja on sinulla ollut hurja päättelyurakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan siinä vähän hommaa :) Ei vaikeaa, mutta sen verran yksitoikkoista, että pakko oli pitää välillä huilaustaukoja.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...