sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Jämälankavillasukkajoulukalenteri, osa 1

Pakko oli kirjoittaa tuo sana otsikkoon, kun on niin hieno. Jo pelkästään hauskan yhdyssanan takia tähän piti lähteä mukaan, ja kun en muutenkaan jaksa mitään joulunodotusjuttuja tehdä. Näin aluksi tämä ei vie paljon aikaakaan, kun on vaan muutama kerros kudottavaa päivässä. Tässä siis linkki varsinaiseen kalenteriin, joka löytyy Missä neuloimme kerran -blogista.

Kaivoin tätä varten epämääräisimmät langanjämät ja jonkun yksinäisen täydenkin kerän esiin. Saatanpa kaivaa lisääkin, jos ohjeet sitä vaativat, nämä kun näyttävät melkein kaikki painottuvan siniseen värimaailmaan.


Mun kännykkä on tylsästi musta, joten niin on ensimmäinen raitakin. Tein aloituksen vähän soveltaen ja lisäsin enemmän silmukoita (ohuemmat puikot & isompi jalka). Muutenkin ajattelin säveltää omiani ihan reippaasti. Katsotaan, mitä tästä seuraa! Ravelry-projektikin löytyy.10 kommenttia:

 1. Voi pitäisikö minunkin, vielä kerkeisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in, vielä on muutama tunti aikaa aloittaa (ihan kuin se niin tarkkaa olis...). Voi olla kyllä että joutuu korkkaamaan lisää täysiä keriä, että tulis vähän värikkäämmät sukat. :)

   Poista
 2. Tuo alareunassa oleva lanka on siis varmaankin sukkalanka (nimi ei näy) :) Aloitin oman joulukalenterisukan samannäköisella langalla josta puuttui kokonaan vyöte ja tiedot. Välillä vähän epäilin että onko sittenkään sukkalanka 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kaikki sukkalankaa, sen verran tiedän. :) Jos tarkoitat tuota kirjavaa vyötteellistä, niin se on Hot Socks Spectraa jota käytin muistaakseni raitasukkiin joskus.

   Poista
 3. Tää ois kyllä kiva projekti! Itsellä on niin vähän sukkalankajämiä, ettei tähän hätään pysty. Mut kiva kun voi seurata näitä toisten sukkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon käyttänyt suuren osan jämistä tuohon yhteen peittoon, mutta aina niitä kummasti löytyy kun kaivelee. Lisääkin olis, mutta niille on vähän muita suunnitelmia = vähän rauhallisemman väriset raitasukat.

   Poista
 4. Onpa kiva seurata sun osallistumista, koska oman osallistumattomuuteni perustelin kiireellä sekä kärjestä aloittamisen osaamattomuudella. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin olis aika monta muuta juttu työn alla, mut pakko oli mukaan lähteä... En ehkä ihan joka luukkua täällä kuitenkaan raportoi. :)

   Poista
 5. Kauhean kiva nähdä muiden sukkaprojekteja. Kiva kun lähdit mukaan muista kiireistä huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on aika koukuttavaa... Tein tämän päivän kerrokset heti aamusta ja nyt ei malttais odottaa huomista. Selvästi oon raitasukkien tarpeessa taas kerran. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...