tiistai 17. syyskuuta 2013

Pallolapaset

Mitä tekee ihminen, joka omistaa noin miljoonat lapaset ja silti käyttää melkeinpä kaikki talvet niitä samoja mummon tekemiä? No, tietenkin uudet lapaset.


Tähän hätään en saanut käsiini Pohjan Akkaa tai muutakaan ihanaa käsinvärjättyä lankaa, joten päädyin ostamaan ihan perusvillalankaa. Retromeiningillä mentiin, tai ainakin mulle tulee jostain syystä lapsuus mieleen tuosta väriyhdistelmästä. Tummempi lanka ei siis ole mustaa, vaan tummanruskeaa ja keltainenkin aika samanlaista kuin Sake-sukissa.


Yritin saada värejä toistumaan kuvissa oikein, mutta ei näköjään onnistunut. Ihania kuplia kuitenkin! Näihin jäi sen verran koukkuun, että taitaa olla pakko tehdä toisetkin...


... varsinkin kun näissä ei tarvitse osata juuri muuta kuin kutoa raitoja ja pudottaa sekä poimia silmukoita. Onnistuu. Ja olipahan nopeaa hommaa tehdä vaihteeksi vähän paksummilla kuin kakkosella alkavilla puikoilla.


Ohje: Kupla Neulovan Nartun blogista
Lanka: Hjertegarn Lima, vajaa kerä molempia värejä.
Puikot: 4,0 mm sukkapuikot (kun en jaksanut alkaa venkslaamaan vaihtopäiden ja kaapeleiden kanssa)
Ravelryssä: Retrokupla

2 kommenttia:

  1. Ihanat! Mun on pakko laittaa nää tekolistalle ja vielä puikoille tän vuoden puolella. Sukkia mulla kyllä riittää, mutta lapasista on pulaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, näihin jää sit kyllä koukkuun. Seuraavat suunnitteilla...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...