perjantai 3. maaliskuuta 2017

Kepeästi matkaan
Tämä takkiohje huuteli haluavansa päästä puikoille suunnilleen heti ilmestyessään. Tai oikeastaan jo aiemmin, kun näin kuvia keskeneräisistä testineuleista. Ja kivahan tästä tulikin. Yhtä lempparilangoista yhdistettynä rentouttaviin raitoihin, mikäs sen mukavampaa neulottavaa!Takin värejä oli hiukkasen vaikea saada toistumaan oikein kuvissa, kun valaistus oli mitä oli. Neuloessa väreistä tuli mieleen tumma suklaa minttutäytteellä, eli tummaa ruskeaa ja tuollaisia vaihtelevia vihreän ja sinivihreän sävyjä siinä oikeasti on.


Ohjeesta poikkesin sen verran, että lisäsin muutamia napinläpiä - napit kiinnitän kunhan jaksan - ja tein sivuissa hieman lisäyksiä helmaa kohti mennessä. Saatoin myös lisätä muutaman sentin pituutta. Ihana kääriytymistakki lopputuloksena!

Ohje: Travel Light / Suvi Simola
Lanka: Malabrigo Sock, värit Cordovan ja Aguas
Puikot: 3,5 mm pyöröt
Ravelryssä: Firenzeen!


Kukaan ei varmaan arvaa, minne ostettiin lennot suunnilleen siinä projektin aloittamisen aikoihin?

9 kommenttia:

 1. Ihanan värinen ja näköinen kääriytymisneule.

  VastaaPoista
 2. Tuo takki on kyllä ollut oma suosikki valmistumisestaan lähtien. Aivan ihanan näköinen tuo sinun takkia ja nuo värit! Myös edellisen postauksen raitapaita on ihana!

  VastaaPoista
 3. Se on ihana! Olkoon matkasi kevyt tuossa ihanassa takissa!

  VastaaPoista
 4. Piti oikein tulla toiseen kertaan kattomaan tuota sun neuletta kun se on niin mahtava. Hmmm, jos heti aloittaisi niin milloinkahan se olisi valmis...?

  VastaaPoista
 5. Ihana ihana! Oon kanssa miettinyt ohjeen ostamista, mutta kun olen tällanen "paksuilla puikoilla nopeasti valmista" -tyyppi, niin vähän epäilyttää, että saisinko tuota ikinä valmiiksi. Osaatko arvioida, että miten tuota ohjetta saisi muokattua paksummalle langalle - kärsiikö malli kovinkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallihan on kyllä erittäin yksinkertainen, mutta en sitten osaa sanoa, miten tämä laskeutuisi paksummasta langasta tehtynä. Ainahan voi kokeilla :) Mutta kyllä suosittelisin ohutta lankaa, raidat nopeuttaa kummasti neulomista (ainakin mulla).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...