lauantai 11. helmikuuta 2017

Kryptoniittia


Piti odottaa muutama viikko sitä hetkeä, että voin vallata talosta yhden huoneen lattian ja levittää uuden huivini sinne asettumaan muotoonsa. Sillä niin jättimäinen tästä huivista tuli, että ei siinä huoneessa juuri mahtunut liikkumaan kuin huivin yli hyppimällä. Torstaina se hetki tuli, kun mies lähti työmatkalle. Huivi on valtava ja aivan mahtava!
Tästä huivimallista näki toki heti, että tiedossa on paljon langanpäiden päättelyä, mutta minkäs teet kun oli pakko saada. (Syytän hieman sitä mallihuivin vihreää väriä.) Huijasin kyllä sen verran, että kuljettelin lankoja reunassa mukana aina, kun se vain oli jotenkin mahdollista ja edes etäisesti järkevää. Vähän tuo yksi reuna sen vuoksi kirraa, mutta kokoa tuli siitä huolimatta niin reippaasti, että tuskinpa tuo haittaa yhtään mitään.
Huivin muoto on jännittävä, mutta tosi helppo toteuttaa. Taitaa eräässä tällä hetkellä hyvinkin suositussa huivimallissa olla aika samanlainen muoto myös. Sekin houkuttelisi, mutta ehkä yksi jättimäinen huivi riittää nyt hetkeksi. Ehkä.Ohje: My Cryptonite / Melanie Berg
Lanka: harmaa ja violetti Filcolana Arwetta (värit 955 ja 153) sekä vihreä Malabrigo Sock (väri Ivy)
Puikot: 3,5 mm pyöröt
Ravelryssä: Mun Kryptoniitti

 

12 kommenttia:

 1. Upea huivi! Minäkään en raaskisi pätkiä lankaa, kuljetan yleensä reunoissa mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tähän aika paljon pääteltävää kuitenkin tuli, kun varsinkaan noiden pitsiosioiden reunoissa lankoja ei oikein voinut kuljettaa. Mutta vihreä kulki mukana melkein kokoa ajan :)

   Poista
 2. Tää on ihan mielettömän ihana ja upea! Ja mua hihityttää vieläkin sun Instan puolen kuvateksti tälle huiville... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään! Ja heh, toivottavasti et saanut mitään ikävää korvamatoa siitä :D

   Poista
 3. Mahtava väriyhdistelmä, upea huivi!

  VastaaPoista
 4. Huhhuijjaa mikä huivi, mahtava ;D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...