tiistai 13. lokakuuta 2015

Raitalämmittimet


Lauantaina oli tarkoitus puuhastella keskeneräisten töiden parissa, mutta sitten eksyin selailemaan Pinterestiä ja hups, yhtäkkiä löysin itseni lankalaatikolta ja heti sen jälkeen etsimästä sopivia puikkoja. Nämä värit olivat lankapussissa nätisti vierekkäin ja näyttivät niin hyviltä yhdessä, että en voinut vastustaa.



En ole vielä aloittanut talvitakkikautta, joten käsivarret ovat kaivanneet hieman lisälämmikettä kylmimpinä päivinä. Nämä kämmekkäät / irtohihat sopivat tarkoitukseen erinomaisesti. Eikä haittaa, että myös näyttävät kivoilta. Nicolen epätasainen väritys tuo mukavasti eloa muuten vähän tylsähköön tasaraitaan.


Ohjetta en noudattanut kovin orjallisesti varsinkaan kavennuksien suhteen - muistaakseni kaventelin varressa tasaisesti pois yhteensä 20 silmukkaa. Muuta ihmeellistä tässä ohjeessa ei oikeastaan olekaan kuin tuo hauska tapa kuljettaa lankoja värinvaihtokohdassa. Voisinpa ottaa käyttöön raitasukissakin. Plussaa myös i-cordin käytöstä päättelyssä.


Ohje: Bisontine Mittens / La Maison Rililie (ilmainen)
Lanka: Wollmeise Twin, värit Olio Vergine ja Nicole (WD), n. 40 grammaa kumpaakin väriä
Puikot: 2,5 mm KnitPro-pyöröt
Ravelryssä: Nicolen öljykylpy

 

14 kommenttia:

  1. Hei onpa hieno tapa kuljettaa tuota toista väriä, otan heti käyttöön raitaneuleissa. Hienot ovat!

    T. Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä Sannan kanssa. Näyttää tosi upealta. Värit sopivat kieltämättä todella hyvin toisiinsa. Kyllä kelpaisi minunkin ranteitani lämmittämään. Nyt tarttee vaan matkia ja yrittää kääntää ohjetta suomeksi sanakirjan avulla.

      Poista
  2. Ovatpa kauniit! Mullakin on ollut vähän tarvetta irtohihoille, pitäis vaan saada aikaiseksi. Tää on kyllä jonon täytteeksi laitettava ohje, ehdottomasti. Kiitos siis vinkistä!

    VastaaPoista
  3. Ihana väriyhdistelmä, kauniit kynsikkäät. (: Mukava yksityiskohta tuo "sauma"! Ongelmakohdista voi tehdä sen "jutun jujun". ;)

    VastaaPoista
  4. Mukava tuo värinvaihtokohta. Kauniit ovat!

    VastaaPoista
  5. Tosi kivat ja minäkin ihastuin tuohon saumaan!

    VastaaPoista
  6. Hauskat yksityskohdat!! Minä tykkään. Se tuo se "JOTAIN" ☺

    VastaaPoista
  7. Heja Sverige! Hauska tuo vauhtiraita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ei liikaa näytä Ruotsin väreiltä ainakaan livenä :) Sinappia ja petroolinkirjavaa nuo raidat on oikeasti.

      Poista
  8. Kivat ja hyvin toisiinsa sointuvat värit näissä. Tuo raitajuju kolahti kyllä minnuunki, tuo näihin lämmittimiin sitä jotain. Tykkään.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...