torstai 10. syyskuuta 2015

Lampaalta tuoksuva huivi



Tämä olikin sellainen vähän pidemmän kaavan mukaan tehty projekti: aloitin huivin Euroviisujen aikaan, katkaisin viimeisen langan heinäkuun ensimmäisenä päivänä, joskus siinä heinäkuun aikana pingotin ja tänään päättelin vihdoin langanpäät. Käyttöön tämä pääsee vasta talvella, on sen verran lämpimän tuntuinen.



Huivimalli oli jälleen kerran mukavan helppoa neulottavaa, voin suositella. Lankoina käytin messuilta kotiin kantautunutta vyyhtiä ja punaruskeaa suomalaista villalankaa, molemmat ihanan karkeita ja lampaalta tuoksuvia. Ei kuitenkaan liian karkeita huivikäyttöön, tai sitten olen aika karaistunut villankäyttäjä nykyään.



Ohje: Stella / Janina Kallio
Lanka: Rintalan Tilan Kampalanka (luonnonvalkoinen) ja Mielityn 100% suomalainen villalanka (väri Fox), yhteensä painoa reilut 150 grammaa
Puikot: 4,0 mm KnitPro-pyöröt
Ravelryssä: Kettu nimeltä Stella


 

6 kommenttia:

  1. Oi, miten ihana huivi! Varmasti lämmittää oikein hyvin syksyllä ja talvella.

    VastaaPoista
  2. Kiva malli kaksivärisenäkin! Eikä varmaan tartte talvea odottaa, on aamuisin kohta ihan soppelisti lämmin.

    VastaaPoista
  3. Hirveä suklaanhimo iskee tämmöisiä huiveja katsellessa. :D Kaunis. Ja hyvin suklainen - jos ei vaikka vielä käynyt selväksi. :D

    VastaaPoista
  4. Tosi kivannäköinen! :) Itse en tiedä haluaisinko pitää lampaantuoksua kaulassani, vaikka lammasfani olenkin. :D Ehkä siihen tottuisi.

    VastaaPoista
  5. Kauniilta näyttää! Ja jotenkin lämpimältä, mutta ei liian suurelta, niin että mahtuu takin allekin kiitettävästi!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...