torstai 22. tammikuuta 2015

Jokohan näillä pärjäis?

Heipä hei täältä muuttolaatikoiden keskeltä! Tulin vain kertomaan, että pakkasin äsken meidän villasukat. Siis kahden ihmisen villasukat. Lopputulos:


Eikä tässä vielä kaikki, ehei...


17 kommenttia:

 1. OI! Oot onnekas! Kumpa miekin saisin oman varaston kasvatettua noin isoksi. En osaa enää käyttää muita kuin villasukkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa varasto alkaa ehkä tuntua jo liian isolta :D Ja muistin tuon pakkausoperaation jälkeen, että just eilen pesin sukkia, joten tarvitaan varmaankin vielä yksi laatikko lisää.

   Poista
 2. :D miulla melkein samanlaine kasa tuolla vaatekaapissa ja hupsista keikkaa, ne on kaikki miun omia! :D mutta <3 villasukat on vain niin ihania ettei niit malttas olla tekemättäkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, jäi sanomatta, että noista laatikoista neljässä on vain mun sukkia :D Pitäis vissiin panostaa toisenkin osapuolen sukkiin, mutta tuo koko 46 saa aina vähän tuskailemaan...

   Poista
 3. No johan on reilu varasto sukkia! Ei pääse ainakaan talvi yllättämään ja sillai ;).

  VastaaPoista
 4. Oho, muutama pari sukkia! :) Kelpaisi tännekin tuollaiset varastot.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! Villasukkia ei voi olla liikaa, ja kaikkein parasta on neuloa sukkia ihan itselle! Enkä kyllä yhtään ihmettele, että koon 46 sukkien neulominen on jääny vähän vähemmälle ;)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana määrä villasukkia! :)

  VastaaPoista
 7. Sun tuotteliaisuus huomioon ottaen määrä vaikuttaa hämmästyttävän pieneltä!! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva hämää: nuo on aika täyteen sullottuja suurin osa ja kansi painettu väkisin kiinni. Ja tosiaan lankojen päättelyä odottaa vielä iso kasa. Ja sit ne pyykissä olevat. Ja varmaan on joku jemma vielä jossain... :D

   Poista
 8. Hahhah, tää aiheutti päivän naurut, kiitos! :D tsemppiä muuttourakan keskelle!

  VastaaPoista
 9. Aivan liian vähän villasukkia! Pistäs nyt puikot heiluun!!!

  VastaaPoista
 10. Oi ihanuutta! Juurikin hyvä määrä villasukkia. Täydellinen.

  VastaaPoista
 11. Olen samaa mieltä kuin edelliset - villasukkia ei voi olla liikaa, joten neulohan vielä pari paria teille kummallekin! :)

  VastaaPoista
 12. Oho - tuossa on jo mistä valita.
  Itselläni ei noin paljoa ole, mutta tyttäreni sanoo, ettei tarvitse enää villasukkia kun niitä on jo "ainakin neljäkymmentä paria"... Silti äiti kutoo ja aina kelpaa ;) Eli villasukkia ei vain voi olla liikaa.

  VastaaPoista
 13. Just hyvä :) Ähh, sukkakadeus. Mulla on täällä neljät :< ...Mutta toisaalta myös \:D/ JEE PÄÄSEN TEKEMÄÄN LISÄÄ! Villasukkia kyllä pitää olla jokin verran kierrossa, kun muuten ne menee het puhki. Teidän sukkamäärä on aivan perusteltu! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...