lauantai 13. syyskuuta 2014

Syksyn toinen

Odotan, että tulisi sellainen ihan kunnollinen syyssää, jolloin voisi viimeinkin kietaista huivin kaulaan ja pukea takin päälle. Niinpä tässä odotellessa tein sitten toisenkin syyshuivin, jonka raitoihin käytin villapaitalangoista niitä, joita oli riittävät määrät (eivätkä ole varattuna muihin juttuihin). Päävärinä tupakkaa, jota olinkin hommannut ihan tätä huivia varten.
Olen sen ennenkin todennut, mutta näissä Veeran malleissa nyt vaan on sitä jotain. Tässäkin on melkoisen erikoinen muoto, mutta pelkkiä oikeita silmukoita sai posottaa menemään, kunhan vaan muisti välillä vähän laskea. Ei tähän kovinkaan monta iltaa mennyt, vaikka viimeisissä raidoissa olikin jo aika paljon silmukoita neulottavana.Tästä mallista saa aikaan vaikka minkälaisia versioita raidoitusta muuttamalla. Itse päädyin noihin kolmen raidan ryhmiin ihan siksi, että osaa langoista piti vähän säästellä. Raitoja tuli siis yksi enemmän kuin ohjeessa. Ilman säästelyä olisin ehkä tehnyt kaksivärisen pelkästään ruskealla ja kellertävällä, mutta loppujen lopuksi tykkään tästä just näin!

Ohje: Different Lines / Veera Välimäki
Lanka: Holst Garn Supersoft, värit Tobacco, Fig, Saffron ja Goldcrest
Puikot: 4,0 mm KnitPro-pyöröt


20 kommenttia:

 1. Toveri taas neulonut nättiä! Mulla olis neljä isompaa jämäkerää ja ne kävis hirween kivasti yksiin. Pitäisköhän neuloa kolmas different lines vai oiskohan aika kokeilla jotain muuta? Mainioin luottohuivi itsellä tämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihan hyvältä suunnitelmalta. Ite ajattelin seuraavaks Happy Streetiä tai sitten se uus Huivikirja ehtii pamahtaa perille ennen sitä ja saattaa alkaa loputon huivihulluus. :)

   Poista
 2. Kaunis on tämä sinun toteutuksesi!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Nämä on kyllä nykyään mun värejä, heti vihreän jälkeen. Kiitos!

   Poista
 4. Ruskan värit tässä syksyn toisessa!

  VastaaPoista
 5. Upean värinen huivi,niin syksyinen!

  VastaaPoista
 6. Ihanat värit tässä huivissa! Juuri minun näköinen ;)

  Oletkos muuten huomannut, että Veera tulee meidän neuleleirille pitämään kurssia lokakuun lopulla? Mukaan mahtuu vielä ;)

  http://stickaventyr.blogspot.fi/2014/05/knittingcamp.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kyllä huomannut, harmi ettei leiri mahdu omaan budjettiin ainakaan tällä kertaa. :)

   Poista
 7. Oih, hienosti tekee oikeutta Veeran mallille. Taidan tykätä tästä useampivärisestä vielä enemmän kuin kaksivärisestä. Todella kiva toteutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Tästä saa kyllä vaikka millaisia versioita aikaan. Joku liukuvärjätty versiokin vois toimia aika kivasti, hmm.

   Poista
 8. Ihanat värit tässä huivissa! Tää malli on mun yksi käytetyimpiä huiveja! Usein se tulee kietaistua kaulaan mukavan muotonsa takia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin tykkään. On kyllä jännän mallinen, mutta hyvin se kaulaan tuntuu asettuvan. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...