perjantai 16. toukokuuta 2014

11 vastausta

Sain tutun haasteen 1n, 1o -blogista ja päätin tällä kertaa vastata noihin 11 kysymykseen, mutta jättää muiden haastamisen sikseen. 11 asiaa itsestäni olenkin jo kertonut aiemmin.

Tässä siis vastaukseni:

1. Kuinka pitkään olet harrastanut käsitöitä?

Mummo opetti alkuun jo ennen kuin olin kouluiässä ja sen jälkeen se onkin vienyt mennessään. Ala-asteen lopuksi piti tehdä lopputyö - tein villatakin. Yläasteikäisenä vietin illat mieluiten kotona kutoen ja niin kyllä vielä tänä päivänäkin. Vuosissa tämä kaikki tekee semmoiset reilut 25 vuotta.

2. Mikä on lempikäsityömuotosi - neulonta, virkkaus vai jokin muu?

Kyllä se neulonta on, mutta välillä virkkaus vie mennessään myös.

3. Kuvaile tyyliäsi käsitöiden suhteen: pidätkö romanttisista tyylistä, toteutatko hillittyjä klassikoita, tuunaatko kaiken niiteillä, oletko kenties pesunkestävä hippi vai jotakin ihan muuta?

Hmm. Pidän yleensä aika pelkistetyistä malleista, mutta toisaalta erilaisten väriyhdistelmien keksiminen on aina hauskaa. Ehkä jotain klassisen ja hipahtavan tyylin välimaastosta siis.

4. Millainen projekti sinulla on parhaillaan työn alla?

Tähän ei voi vastata yksikössä, sillä keskeneräisiä töitä on ainakin kymmenen. Muutamat sukat, pari villatakkia, pari villapaitaa, pari huivia ja sitten yksi (tai kaksi) ikuisuusvirkkausprojekti. Näitä teen tällä hetkellä aktiivisimmin:5. Pidätkö ruoanlaitosta / leipomisesta? Jaa linkki yhteen lempiresepteistäsi :)

Kyllä, silloin kun on kunnolla aikaa ja joku on jaksanut tiskata. Reseptiasiaan olen oikeastaan vastannut reilu vuosi sitten. Monta muutakin hyvää on, mutta tuo lihapullaohje on pysynyt suosikkina jo pitkään.

6. Harrastatko muutakin kuin käsitöitä?

Tekisi mieli sanoa, että uimista, mutta nyt en ole flunssan ja allergian vuorottelun takia päässyt vähään aikaan sitä harrastamaan. Pitäis kyllä päästä jo, pian.

7. Millaisista asioista inspiroidut?

Useimmiten muiden tekemistä hienoista töistä, joita tulee vastaan blogeissa ja ravelryssä. Ja sitten tietenkin erilaisista väreistä ja omista langoista, jotka saattavat suorastaan vaatia puikoille pääsyä.

8. Tilaatko käsityölehtiä? Jos, niin mitä?

Itse tilaan Novitaa, vaikka en kyllä suoraan sanoen enää tiedä miksi. En ole vuosiin käyttänyt siitä yhtäkään ohjetta. Lahjatilauksena minulle tulee Moda, mutta aika vähälle luvulle on sekin jäänyt viime aikoina.

9. Kuinka usein päivität omaa blogiasi?

Aina kun tulee jotain uutta esiteltävää, suunnilleen pari kertaa viikossa.

10. Mistä hankit käsityötarvikkeesi?

Mistä milloinkin. Joko paikallisista lankakaupoista tai netin kautta tilaamalla. Markettilangat jätän nykyään useimmiten kaupan hyllyyn, mutta ennen käytin niitäkin ahkerasti.

11. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?

Ajatus oli hautunut pitkään, mutta sitten yhden baarikeskustelun päätteeksi siitä tuli totta. Ajattelin, että häiritsen tällä tavalla vähemmän fb-kavereitani, kun en ole koko ajan jakamassa kuvia uusista käsitöistäni.


Sitten ihan muuta asiaa: blogin anonyymi kommentointi on tällä hetkellä estetty, koska jostain tulee jatkuvana virtana roskapostia. Asia palannee ennalleen lähiaikoina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...